Başkan´dan Başsavcı´ya “hoş geldin” ziyareti

BAŞARI DİLEDİ
Bir süre önce Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Hüseyin Canan´ı, danışmanı Ömer Polat ile birlikte makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Canan´a başarı dileklerinde bulundu. Başsavcı Canan´a ilin genel yapısı hakkında bilgi veren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli sanayi kenti olması nedeniyle zor bir kenttir. Ancak bana göre Türkiye´nin en güzel illerinden biridir” dedi. Kocaeli´nde adalet kurumunun son derece iyi işlediğini ve adli makamlarda görev yapan yetkililerin işlerini çok iyi yaptıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizin gibi genç ve başarılı bir başsavcı ile bu yapı daha güçlenmiş oldu” dedi.

GENEL SORUNLARI KONUŞTULAR
Başkan Karaosmanoğlu´nun sözlerine ve nazik ziyaretine teşekkür eden Başsavcı Hüseyin Canan, “Bize düşen, görevimizi layıkıyla yerine getirmek” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, yeni Başsavcıya daha sonra Büyükşehir Belediyesi´nin hizmet ve projeleri ile ilgili bilgi aktardı. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.