Başkana ziyaretçi akını

Başkan Karaosmanoğlu hac dönüşü tebrikleri makamında kabul etmeye başladı

Hac farizasını tamamlayarak ilimize dönen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, makamında Kocaelililerin tebriklerini kabul etmeye başladı. Bugün mesai saatinin bitimine doğru başlayan kabule ilgi hayli yoğun oldu. Siyasi parti temsilcilerinden, belediye başkanlarına, Kocaelisporlu taraftarlardan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine kadar toplumun her kesimi ile mevkiden ziyaretçi vardı.

İLK ZİYARETÇİLER
Dün başlayan ziyaret trafiğine önce makamda bekleyen vatandaşlar alındı. Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice 13 meclis üyesi ile birlikte gelirken, İKM Başkanı Yaşar Gümüş ve İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Muhammet Karaosmanoğlu dernek yöneticileri, Körfez Mahalle Muhtarı Hüseyin Balkaya, AK Parti Akmeşe Belde Teşkilatı, Eren Camii ve Cemevi Derneği yöneticileri, akşam saatlerinde ise İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal makamdaydı.

“KİLO VERMİŞSİNİZ”
Ziyaretlerde oldukça sıcak görüntüler yaşandı, diyaloglar gerçekleşti. Yuvacıklı Hikmet Özkaraaslan başkan için yanında bir avuç ceviz getirirken, Karaosmanoğlu Mehmet Ali Paşa`nın tanıdık simalarından Kocaelisporlu Resul Fırat ile bir süre şakalaştı. Dünkü ziyaretlerde başkan için en çok “kilo vermişsiniz” değerlendirmesi yapıldı. Hac sonrası daha da gülen yüzüyle tebrikleri kabul eden Başkan Karaosmanoğlu, misafirlerine hurma ve zemzem ikram etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!