Başkan´a kutlama sürprizi

AK Parti Gençlik Kolları, eski bir eğitimci olan Başkan Karaosmanoğlu`nun Öğretmenler Günü`nü kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Öğretmenler Günü nedeniyle sürpriz bir kutlama ile karşılaştı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Özlü ve arkadaşları, öğretmen emeklisi olan Başkan Karaosmanoğlu´na sürpriz yaparak, Öğretmenler Günü´nü kutladı.

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı, Öğretmenler Günü nedeniyle toplu olarak Başkan Karaosmanoğlu´nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında gençler Başkan Karaosmanoğlu´na çiçek verip, Öğretmenler Günü´nü kutladı. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Özlü, “Biz sizi bu gün öğretmen kimliğiniz nedeniyle ziyaret ettik. Hem öğretmen kimliğinizi, hem siyasi kimliğinizi kendimize örnek alıyoruz. Hem öğretmenlik yaşantınızda, hem siyasi kariyerinizde gösterdiğiniz üstün başarı, bu kente ve bu kentin insanına büyük kazanımlar sağlamıştır, sağlayacaktır. Gününüz kutlu olsun” dedi.

SÜPRİZ OLDU
Ziyaretin sıradan bir ziyaret olduğunu sanan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kutlamanın kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Eğitimciliğin kutsal birg örev olduğunun altını çizen Karaosmanoğlu, “Bugün bir semboldür. Çünkü öğretmenleri birg üne sığdırmak mümkün değildir. Aslında 365 gün öğretmenler günüdür. Ayrıca size bir şey öğreten, kendisinden fayda gördüğünüz her büyüğünüzü öğretmen olarak kabul edin. Aslında hediye kabul etmiyorum ama öğretmen kimliğimle bu çiçeği ve kravatı kabul ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!