Başkan yorgunluk attı

Göreve geldiği günden beri yoğun bir tempo içinde haftanın 7 günü çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilk kez kendine zaman ayırıp, denize girdi.

İncelemelerde bulunmak için gittiği Kandıra`da denize giren Başkan Karaosmanoğlu, sahilde zaman zaman çocuklarla sohbet etti.

ÖNCE DENETİM
Kandıra`ya uygulanacak olan projeleri inceleyen ve denetimlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gün boyu çalıştı. Günün 24 saatinde zaman zaman uyku bile uyumadan çalışmaları sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, yorucu tempo ile çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kocaeli`nin hizmete ihtiyacı olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Kendimize zaman ayıramıyoruz diye hayıflanmayız. Çünkü vatandaş bizi hizmet için bu göreve getirdi. Onların güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi.

YORGUNLUK ATTI
Kandıra`da yaptığı incelemelerİ tamamladıktan sonra denize girip, yorgunluk atma fırsatı bulan İbrahim Karaosmanoğlu, bir süre yüzdü. Daha sonra sahilde çocuklarla sohbet edip, güneşlenen Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın burada hafta sonlarını huzur içinde geçirebilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Eskiden her hafta boğulma olayları ve bir çok acı yaşanırdı. Şimdi bunlara son verdik. Artık yürekler yanmıyor. İnsanlar huzur içinde denize girip tatil yapabiliyor” şeklinde konuştu.
Başkan Karaosmanoğlu, deniz kenarında mısır satan seyyar satıcılardan mısır alıp, yedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!