Başkan spor yaparken bile denetim yaptı

Karaosmanoğlu, eşofmanlarını giyerek hem yürüyüş yaptı, hem çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yoğun iş temposuna rağmen spora zaman ayırmayı ihmal etmiyor. Sıkı bir yürüyüşçü olarak bilinen Başkan Karaosamanoğlu, önceki akşam eşofmanlarını giyerek şehir merkezinde spor yaparken, önce Fevziye Camii Parkı çalışmalarını, ardından İnönü Caddesi üzerinde çalışmaları denetledi.

SON DURUM HAKKINDA BİLGİ
İzmit merkezden geçen yürüyüş yolunda bir süre yürüyerek spor yapan Karaosmanoğlu, önce Fevziye Camii önündeki çalışmaları denetledi. Spor yaparken bile çalışan Karaosmanoğlu, Park`da bir süre oturarak çalışmaları izledi. Daha sonra İnönü Caddesi`ne çıkan Karaosmanoğlu, çalışmaları izleyip esnafla sohbet ettikten sonra basın mensuplarına bilgi verdi. Başkan Karaosmanoğlu, ekiplerin caddeye üç koldan girdiğini belirterek, bunun da kendilerine hız kazandırdığını söyledi.

POLİS MERKEZİNİ ZİYARET
İnönü Caddesi ve Yahya Kaptan Sporyum arasındaki yürüyüşü sırasında Elele Polis Merkezi`nin önünden geçen Başkan Karaosmanoğlu, burada göreve yapan Başkomiser Erdoğan Mazlum ve nöbetçi polis memurları ile de sohbet etti. Üniversite yolu için orman işletme müdürlüğünde yapılan çalışmaları da gören Başkan Karaosmanoğlu proje ile ilgili olarak kendisine yürüyüş sırasında eşlik eden Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`dan bilgi aldı.  

 

GÜNÜN YORGUNLUĞUNU ÇIKARDI
Başkan ayrıca, Perşembe Pazarı üzerinden Yahya Kaptan`a yapılan yaya yolu ve bulvar çalışmalarını da yürüyüşü sırasında denetleme imkanı buldu. Başkan ayrıca, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Hikmet Erenkaya`ya ait Shell benzinliğinin önünden geçerken buradaki yetkililere benzinlik etrafındaki yeşil dokunun korunması ve çiçeklere bakım yapılması ricasını iletti. Yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüşün ardında Başkan Karaosmanoğlu Yahya kaptandaki Sporyum tesislerine ulaştı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!