Başkan: “Sizinle her şeye varım”

Karaosmanoğlu, Pakistan depreminde yardıma koşan KYÖD Arama Kurtarma ekibini makamında kabul etti

Ekim ayı başında 7.6`lık depremle sarsılan kardeş Pakistan`ın yardımına koşan KYÖD Arama Kurtarma ve Medikal Ekibi, görevini başarıyla tamamlayarak Kocaeli`ne döndü. Bölgede gerçekleştirdikleri arama-kurtarma çalışmalarıyla Pakistanlı kardeşlerimizin gönlünde taht kuran KYÖD ekibi, dün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek, bölgeye gidişleri sırasında kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İŞ BİRLİĞİ VE PROJELER
Ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, KYÖD ekibinin insanlık adına büyük bir başarıya imza attığını belirterek, “Türkiye ve dünyada son derece önemli ve anlamlı bir görev yapan KYÖD Arama Kurtarma ve Medikal Ekibi ve benzeri oluşumlarla her türlü iş birliği ve projeye imza atmaya hazırım” ifadesini kullandı.

GÖNÜL BORCUMUZ VAR
Kocaeli`nin depremin ne anlama geldiğini çok iyi bilen bir il olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “17 Ağustos depreminde Kocaeli insanı için yapılan çalışmalarda ilk müdahalenin çok önemli olduğu görüldü. Bugün KYÖD arama ve kurtarma gibi bir çok sivil toplum kuruluşumuz çalışmalarıyla bir çok insanın hayatta kalmasını sağlamıştır. Bu kadar güzel bir görevi gönüllü yapan insanlara teşekkür borcumuz var” dedi.

TANTA BİLGİ VERDİ
Ekibin genel koordinatörlüğünü yapan Hakan Tanta ise bölgede gerçekleştirdikleri acil ve cerrahi müdahalelerle ilgili olarak Başkan Karaosmanoğlu`na bilgi sundu. Ziyarete KYÖD Başkanı Ömer Gültekin, Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Gün, Genel Koordinatör Hakan Tanta, Medikal Ekip Şefi Dr. Ayfer Öz ve Yönetici Dr. Hüseyin Aktürk ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!