Başkan şirketleri sorguladı

Karaosmanoğlu, şirketlerin 2004 performansından memnun kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin yan kuruluşları arasında yer alan İzgaz, İzaydaş, Altınnal, Antikkapı ve Belde A.Ş`nin genel müdürleri, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`na Mart 2004 tarihinden itibaren gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Otel Altınnal`da düzenlenen bilgilendirme toplantısına Başkan Vekili İlyas Şeker, Dış İlişkiler ve AR-GE Koordinasyon`dan Sorumlu Başkan Danışmanı Erkan Ayan, İşletme İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel ve şirket genel müdürleri katıldı.

ÖNCEKİ DÖNEMİN YÜKÜ
Toplantıda, önceki dönemlerden kalan ağır faiz yükü ve dönem zararlarının şirketlerin gerçek performanslarının ortaya çıkmasını engellediği aktarıldı. Geçmiş dönemin ağır faturasına rağmen bir yıllık dönem içinde şirketlerdeki kötü durumun önüne geçildiği ifade edilirken, modern işletmecilik anlayışı ile önümüzdeki dönemde şirketlerin kara geçmesinin beklendiği vurgulandı.
Şirketlerden örneklerin de verildiği toplantıda, İzaydaş`ın tarihinde ilk kez geçici kurum vergisini ödediği, 2004 Nisan-Haziran aylarında içinde de kara geçtiği aktarıldı. İzgaz`ın ise geçtiğimiz yıl içinde yaklaşık 30 bin kişilik abone ağı kurduğu ve satış hasılatını yükselttiği bildirildi.

DAHA İYİ NETİCELER ALACAĞIZ
Toplantının ardından bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu ise, “Şirketlerimiz eskiye göre daha iyi duruma geliyor. SSK vergi borçlarımız yavaş yavaş azalıyor. Bu pozitif tablodan son derece memnunum. Önümüzdeki dönemde işletmecilik anlayışımız çerçevesinde daha iyi neticeler alacağız” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!