Başkan Köktürk ve Bekirpaşa Mahalle Muhtarları İZGAZ`ı ziyaret etti.

Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Bekirpaşalı muhtarlar İZGAZ`ı ziyaret ederek, Genel müdür İmad Erdoğan`dan, Bekirpaşa bölgesinde yapılacak olan doğalgaz çalışmasıyla ilgili bilgi aldı.

İZGAZ`ın ‘Herkese doğalgaz` kampanyası çerçevesinde çalışmaları devam ederken belediye başkanları ve bölge muhtarları da çalışmaları yakından takip ediyor. İZGAZ Teknik işlerden sorumlu başkan yardımcısı Suat Olgun`un da hazır bulunduğu toplantıda kampanyanın 3. etabı kapsamında olan Bekirpaşa bölgesinde yapılacak doğalgaz çalışmasıyla ilgili bilgi verildi.

YEŞİLKÖY VE TEPEKÖY`E ÖZEN

Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, bölgenin ihtiyaçlarının çok fazla olduğunun altını çizerek, “Bekirpaşa çok büyük fakat hizmetten yoksun kalmış bir bölge. Özellikle doğalgaz ihtiyacı çok fazla. Belediyemiz muhtarlarımızla birlikte çalışmalarınıza gereken şekilde destek verecektir. Ancak özellikle Yeşilova ve Tepeköy Mahallelerine özen göstermenizi rica ediyorum. Bu bölgeler talep noktasında patlama yapacaktır” dedi.

MUHTARLARDAN DESTEK İSTENDİ

Talepleri dikkatle dinleyen İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan yoğun talep gelen her bölgeye gireceklerini belirterek, “Bekirpaşa bölgesini kapsayan 3. etap çalışmaları 15 ile 20 Haziran arasında hızlı bir şekilde başlayacak. Bu noktada muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Hatta en çok onların ‘Herkese doğalgaz` broşürü dağıtması gerekiyor. Çalışmalara başlandığında ağırlıklı olarak servis hatları üzerinde durularak eksikler tamamlanacak. Geçen yıl tamamlanamayan işler bitirilecek. En çok abone hangi mahalleden gelirse sn önce oraya gireceğiz. Yeşilova ve Tepeköy mahallelerinden talep çok gelirse önce oraya gireriz” şeklinde konuştu.