Başkan Karaosmanoğlu`nun vefası Erol Köse`yi duygulandırdı.

Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği`nin kurucu üyesi ve Kocaeli`nin simge isimlerinden olan Erol Köse, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu dün (Çarşamba) makamında ziyaret etti.

Bir süre önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın ev sahipliğinde düzenlenen MBBB`nin toplantısına onur konuğu olarak çağrılan Erol Köse, burada Başkan Karaosmanoğlu tarafından gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti.

“YETİŞTİRDİĞİM İNSANLAR BUNU DÜŞÜNMEDİ”

MBBB`nin yoğun toplantıları sırasında Başkan Karaosmanoğlu`nun girişimi ile kendisine bir şükran plaketi verildiğini söyleyen Köse, “Bu davranış ve kadir şinaslık beni çok etkiledi. Kurduğum Marmara Belediyeler Birliği`nde, benim yetiştirdiğim insanlar bunu düşünmediler” şeklinde konuştu. Plaketi alırken tüm konukların kendisini ayakta alkışladığını ifade eden Köse, “Şahsıma verilen hiçbir plaketi evime koymadım. Ama bunu inanın çalışma masama koyacağım. Yapılan bu hareket vefanın güzel bir örneği” dedi. Köse, fikrin Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu`ndan çıkmış olmasının da kendisi için ayrıca önemli olduğunu belirtti.

“KÖSE BU KENTE YILLARCA HİZMET ETTİ”

Başkan Karaosmanoğlu da, Erol Köse`den “ağabeyimiz” şeklinde bahsederek, “Kendisi yıllarca bu kente hizmet etmiştir. Onun bu kente yapmış olduklarına karşın biz hiçbir şey yapmadık sayılır. Kendisi bu plaketlerden daha iyilerine layık. Marmara Belediyeler Birliği`ni kuran bir kişiyi hatırlamamak vefasızlık olur” ifadelerini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!