Başkan Karaosmanoğlu, Cavdar`ı kutladı

Bulgaristan`ın Sofia şehrinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası`nda ülkemizi 120 kiloda temsil eden ve 3. olarak bronz madalya kazanan Cemil Cavdar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti.

5-12 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan`ın Sofia kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası`nda ülkemizi başarıyla temsil ederek, 120 kiloda 3. olan Cavdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu`nu ziyareti sırasında 28 Ekim`de Avustralya`da başlayacak olan Olimpiyat Şampiyonası`nda altın madalya ile döneceğini belirtti.

Bulgaristan`daki başarısından dolayı Cavdar`ı kutlayan Karaosmanoğlu, “Avustralya`da yapılacak olan Olimpiyat Şampiyonası öncesi Bulgaristan`da yapılan şampiyonada rakiplerini yakından tanıma anlamında çok iyi bir tecrübe olduğuna inanıyorum. Şimdi eksikliklerini kapatarak ve yeni taktiklerle altın madalya için mücadele etmelisin. Kentimiz ve ülkemize altın madalya ile döneceğini umut ediyorum” dedi.