Başkan Kandıra´nın köylerinde

Çalışmaları yerinde gördü, vatandaşı köyünde dinledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Otobüs Terminali ve Şehit Er Ümit Balkan Parkının açılış töreni için gittiği Kandıra`da, tören öncesinde köyleri gezdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Otobüs Terminali ve Şehit Er Ümit Balkan Parkının açılış töreni için gittiği Kandıra´da, tören öncesinde köyleri gezdi. Karşılarında Büyükşehir Belediye Başkanını gören Kandıralılar, ilk ağızdan dilek ve sorunlarını iletme imkanı yakaladı.

İLK DURAK CEBECİ
AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan ile Köy Hizmetleri Kandıra Koordinatörü Gökalp Çobanoğlu ile birlikte gün boyu ilçede bulunan Başkan Karaosmanoğlu köy ziyaretlerine Cebeci´den başladı. Vatandaşlarla köy kahvesinde kahvaltı yapan Başkan Karaosmanoğlu, Cebeci´nin turizm açısından sahip olduğu öneme değindi. Sahilin bu şeridine her yaz çok sayıda yerli ve yabancı turist geldiğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Kocaeli´nin incisi olan Kandıra, sahilleriyle değerini daha da arttırıyor. Özellikle Cebeci´ye her yaz onlarca yerli ve yabancı turist geliyor. Büyükşehir olarak sahillere büyük önem veriyoruz. Bu sahillerin Türkiye´nin ilgi odağı olması için bundan sonra da elimizden gelen her hizmeti vereceğiz” dedi.

KURTARMA TİMİNİN ÖNEMİ
Başkan Karaosmanoğlu, geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra sahillerindeki boğulma olaylarının önüne geçmek için kurulan kurtarma timi konusuna da değindi. Timin ciddi bir insanlık görevi yaptığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Sahillerimizde aldığımız güvenlik tedbirleri vatandaşların bu sahillere daha fazla gelmesini sağladı” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KÖY KAHVESİNDE
Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Cebeci Köyü´ndeki temaslarının ardından Çamkonak Babalı ve Karaağaç köylerini ziyaret etti. Karaağaç´ta köy muhtarı Mehmet Elmas tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, köy kahvesinde vatandaşlarla çay içti ve sohbet etti.

“ZİYARETİNİZE ŞAŞIRDIK”
Büyükşehir Belediye Başkanının köyleri ziyaret ettiğini duyduklarını söyleyen Muhtar Elmas, “Ama bizim köyümüze geleceğinizi tahmin etmiyorduk. Biz siyasetçiyle hep seçim dönemi görüşmeye alışmışız. Bu bize farklı geldi, şaşırdık” şeklindeki konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ve köylüler pazar yeri, düğün salonu ve futbol sahası olabilecek bazı yerlerde incelemelerde bulundu.
Karaosmanoğlu´nun bir sonraki durağı ise, Kerpe oldu. Burada sahil şeridinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan WC ve soyunma kabinlerinin inşaatını gezen Başkan Karaosmanoğlu, Kefken yolunda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını da inceledikten sonra, ilçe merkezindeki törene geçti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!