Başkan Gülen Yüzler´de moral verdi

Karaosmanoğlu, Hayat Umuttur Projesi´ne katılan kursiyerlere “Mücadeleye devam edin. Yanınızdayız” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin en önemli sosyal projelerinden biri olarak bir süre önce hayata geçirilen “Hayat Umuttur Projesi” ile ilgili bilgi aldı. Gülen Yüzler binası içindeki kursları gezen ve kursiyerlerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi, moral verdi.

“PROJE ÇOK ÖNEMLİ”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Görüm ve İşletme Müdürü Süleyman Durak`tan bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra yaptığı açıklamada eski hükümlü ve özürlüleri yeniden hayata kazandırmayı hedefleyen projeye büyük önem verdiklerini söyledi.

“SİZE BECERİ KAZANDIRIYORUZ”
Karaosmanoğlu, “Sizlerin yaralarını sarmayı ve topluma yararlı bireyler haline getirmeyi kendimize hedef seçtik” dedi. Hayatın insanlara ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yılmadan mücadeleye devam etmek gerek. Hayata dört elle sarılın. Bizler de size hayatınızı kolaylaştıracak, sizi iş arayışında farklılaştıracak, üstün kılacak beceriler kazandırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“BİLGİSAYAR BİLMEYENİN İŞ SANSI AZ”
Başkan Karaosmanoğlu ziyareti sırasında bir süre eğitmen Hakan Odabaşı tarafından verilen iletişim dersini izledi. Ardından bilgisayar sınıfında eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek eğitmen Recep Üçler`den bilgi alan Başkan, bilgisayar kullanmanın önemine dikkat çekti, “Eskiden okuma yazma bilenin önemi vardı. Ama şimdi bu da yetmiyor. Bugün bilgisayar bilmenin önemi çok büyük. Bilgisayar bilmeyen, araba kullanamayan elemanın iş şansı az” açıklamasını yaptı.

“KAPASİTE ARTIRILSIN”
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Gülen Yüzler İşletmesinde bulunan dikiş atölyesi, atık kağıt, fotokopi kağıdı paketleme ve grafik atölyesini gezdi, personelle kısa süreli sohbet etti. Ardından Büyükşehir yöneticileriyle kısa bir toplantı gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu işletmenin geliştirilmesi ve kapasitesinin artırılması talimatını verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!