Başkan Gebze´yi özledi

İzinden döner dönmez ayağının tozu ile Gebze`ye gelen Başkan Karaosmanoğlu, köylülerle kahvaltıda buluştu

Kısa bir izin döneminin ardından iş başı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ayağının tozu ile Gebze´de incelemelerde bulundu. İlk olarak 5 bin nüfuslu Tavşanlı köyüne giden Başkan Karaosmanoğlu, burada köylülerle kahvaltı yaptı ve yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

TAVŞANLI´DA KAHVALTI
Köydeki alt yapı ve yol çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, üst yapı çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğüne dikkat çekti. Köylüler ise alt yapı konusunda herhangi bir sorunları kalmadığını ifade ederek, sokaklara döşenen parkeler için Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti. Tavşanlı köylüsü ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıyı da ileterek Başkandan yardım istedi.

PEHLİVAN VE GÜLMEN´LE BİRLİKTE
Başkan Karaosmanoğlu´nun Tavşanlı ziyaretine Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Nevzat Gülmen, Gebzespor Kulüp Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Şevki Demirci, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze Müftüsü Mahmut Gürler, Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri, Tavşanlı Köyü Muhtarı Sadık Güven ve köylüler katıldı.

ÖNCE ALT YAPI
Tavşanlı köylüsünün isteklerini not eden Başkan Karaosmanoğlu,  gereğinin en kısa sürede yapılacağını söyledi. İşe alt yapı sorunlarını çözerek başladıklarını ve adım adım ilerlediklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yaptığımız hizmetin sağlam olması için alt yapıya büyük önem veriyoruz. Bu olmadan hiçbir iş sağlam olmaz. Alt yapısı biten yerlerde üst yapıya vakit kaybetmeden geçiyoruz” dedi.

TARİHİ DİBEK TAŞI
Karaosmanoğlu kahvaltının ardından yanına muhtar Sadık Güven´i de alarak köy turuna çıktı. Köyün merkezinde tarihi dibek taşını gören ve muhtardan bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, taşın çok daha güzel bir yere konulması için yetkililere talimat verdi.
Başkan Tavşanlı temaslarının ardından Gebze´deki diğer yatırımları inceledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Eskihisar Köprülü Kavşağı, Eşref Bitlis Parkı ve dere ıslah çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!