Başkan Gebze´nin beldelerinde

Karaosmanoğlu, Dilovası, Tavşancıl ve Şekerpınar´da belediye başkanları, partililer, esnaf ve vatandaşlarla görüştü

Belde gezilerini sürdüren, sorun ve istekleri yerinde dinleyip çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze`nin üç beldesinde çeşitli temaslarda bulundu. Aynı gün içinde Dilovası, Tavşancıl ve Şekerpınar`a giden Başkan Karaosmanoğlu, hizmet üretilmemesi için mazeret kelimesini lügatten sildiğini ifade etti.

İLK DURAK DİLOVASI
Başkan Karaosmanoğlu`nun belde gezilerindeki ilk durağı Dilovası oldu. AK Parti Dilovası Belde Teşkilatı`nın ev sahipliğini yaptığı sabah kahvaltısına katılan Karaosmanoğlu, burada Belde Başkanı Faik Cihan, belde yönetim kurulu üyeleri, Gebze ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belde sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, 2006 ve 2007 yıllarının Dilovası için “Hizmette Atılım Yılı” olacağını ifade etti. Sorunları tek tek dinleyen Karaosmanoğlu, “Hiçbir mazeretin arkasına sığınarak hizmette kusur arayamayız. Sıkıntıların üstesinden gelerek tüm eksik yatırımları tamamlayacağız” dedi.

TEK TEK İNCELEDİ
Başkan Karaosmanoğlu kahvaltı programının ardından beldede esnaf gezisine çıktı. Spor tesislerini, mezarlıkları, parkları, ana arterleri, sahili ve beldenin muhtelif yerlerini gezen Karaosmanoğlu, öncelikli hizmet bekleyen bölgeleri tek tek inceledi. Bu arada vatandaşlarla sohbet eden, onların ulaşım, hava kirliliği, alt yapı, üst yapı ve İSU ile ilgili sorunlarını dinleyen Karaosmanoğlu, “Belde belediyemizle birlikte yürüteceğimiz koordineli çalışmalar neticesinde beldede hizmet alamayan yer kalmayacak” dedi. Başkan Karaosmanoğlu`na ziyareti sırasında Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman da eşlik etti.

TAVŞANCIL`A DA GİTTİ
Başkan Karaosmanoğlu bu ziyaretin ardından Tavşancıl`a geçerek, AK Parti Tavşancıl Belde Başkanı Mustafa Korucu, belde yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlarla birlikte Tavşancıl`da Büyükşehir tarafından çalışma yapılacak bölgeleri gezdi. Parti yöneticileri, Eski Tavşancıl İlköğretim Okulu, Tavşancıl Çöplüğü, Tavşancıl mezarlığı, sahil, balıkçı barınağı, Tavşancıl-Çerkeşli yolu ve beldenin giriş çıkışlarının düzenlenmesi konularında Başkan`dan yardım talebinde bulundu. Belde belediye başkanı Eşref Öner, başkentteki temasları nedeniyle ziyarette yer almadı.

SON DURAK ŞEKERPINAR
Günün son durağı Şekerpınar beldesi oldu. Belediye başkanı Cemalettin Balcı`yı makamında ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada çok amaçlı salon, su şebekelerinin yapımı ve doğalgaz çalışmaları konularında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi`nin yatırımlarını inceleyen Karaosmanoğlu, son olarak belde esnafını gezdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!