Başkan eşlerinden engelli çocuklara ziyaret

Kısa adı KEREM olan Köseköy Engelliler Rehabilitasyon Eğitim Derneği`nde düzenli olarak yapılan, kurum ve kuruluşların üstlendiği doğum günleri mart ayı organizasyonunu Karabaş Mahallesi Muhtarlığı üstlendi.

BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ
KEREM`de eğitim gören engelli çocuklar için Karabaş Mahallesi Muhtarı Nebiye Malkoç tarafından organize edilen doğum gününe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun eşi Behiye Karaosmanoğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice`nin eşi Nesrin Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk`ün eşi Güler Köktürk, Köseköy Belediye Başkanı Habib Sarman`ın eşi Mediha Sarman, AK Parti Kadın Kolları Köseköy İlçe Başkanı Nurdane Erişti, DYP Kadın Kolları İl Başkanı Saynur Malkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Düşkün ve Yaşlılar Derneği  2. Başkanı Saner Düşkün, İzmitliler Derneği Başkan Yardımcısı Cahide İzgeç, KEREM 2. Başkanı Evnur Sandal, KEREM Yönetim Kurulu üyesi Sevilay Süloğlu ile Karabaş Mahallesi sakinleri bayanlar katıldı.

ÇOCUKLARA HEDİYE
Programı düzenleyen Karabaş Mahallesi Muhtarlığı ve katılımcılar, engelli çocuklara hazırladıkları çeşitli yiyecekleri onlarla birlikte yiyerek onların mutluluklarına ortak oldu. Çocuklarla birlikte yenilen yemeğin ardından, başkan eşleri ve davetliler çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Konukların getirdikleri spor malzemesi, giyecek ve bijuterileri alan çocukların mutluluklarına diyecek yoktu.

BİNALAR GEZİLDİ
Hediye töreninin ardından erkek ve kızların kaldığı binaları gezen Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Behiye Karaosmanoğlu, burada bulunan çocuklarla bol bol sohbet etti. Köseköy`de bulunan Rehabilitasyon merkezinde eğitimlerini yatılı olarak sürdüren çocuklar, misafirleri kapıya kadar uğurlayarak hepsiyle tek tek vedalaştı. KEREM 2. Başkanı ve Köseköy Hasanpaşa Mahallesi Muhtarı olan Evnur Sandal katılan tüm misafirlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!