Başkan denetime çıktı

Karaosmanoğlu çeşitli bölgelerde gerçekleştirilen çalışmaların son durumunu yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş´a bağlı birimler tarafından gerçekleştirilen çalışmaları, yerinde inceledi. Belediye ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, durum değerlendirmesi yaptı.

KARŞI SAHİLDE
İnceleme gezisine sabahın erken saatlerinde Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ve şube müdürleri ile birlikte başlayan Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi için yapılan atölye binasını okul müdürü Ahmet Taşkın ve beraberindekilerle gezdi.

Okula ayrıca spor sahası yapılacağını da söyleyen daha sonra Gölcük ve Değirmendere Belediye Başkanları Mehmet Ellibeş ile Hasan Özer birlikte, Gölcük Belediye Hizmet Binası, Şirinköy Kalıcı Konutları Kültür Merkezi ve Değirmendere İskele projelerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

KARAYOLLARI BİNASI
Başkan Karaosmanoğlu, öğleden sonra ise Karayolları Bölge Müdürlüğüne Perşembe Pazarı alanındaki yere karşılık İzmit Şehirler arası Otobüs Terminali´nin hemen arkasında yapılan idari bina ve üniteler inşaatını denetledi. Yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda 3 katlı hizmet binası, 3 katlı lojman, bakım atölyesi, yıkama yağlama ünitesi, tuz deposu, sundurma ve otoparktan oluşacak çalışmaların son aşamaya gelmesi, Başkan Karaosmanoğlu´nu mutlu etti.

Malta Mahallesi´nde yapımı devam eden köprü çalışmasını da inceleyen Karaosmanoğlu, köprü ulaşıma açıldığında büyük rahatlık meydana geleceğini belirtti.

DERİNCE´DE SOHBET
Derince Tüneli üzerinde çevre düzenlemesi çalışmalarını takibinde ilçe sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli´nin gelişimine ve güzelleşmesine katkı sunacak projelerin bir bir yükseldiğini belirtti. Başlattıkları projelerle Kocaeli´nin dört bir yanını şantiye haline getirdiklerini dile getiren Karaosmanoğlu, “Yolumuz uzun. Daha yapacak çok şey var” değerlendirmesini yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!