Başkan Darıca´yı takibe aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, çalışmaları bizzat takip ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca´da yapılan çalışmaları kendisi takibe aldı. Gebze programına sabah Darıca´dan başlayan Karaosmanoğlu, yatırımları kentin her köşesine yaydıklarını ifade etti.

KARABACAK BİLGİ VERDİ
Sabah erken saatlerinde Darıca Belediyesine gelen Başkan Karaosmanoğlu burada Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak´dan bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu´na Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, Fen İşleri Daire Başkan Yardımcısı Ali Alparslan eşlik etti. Darıca´da belediye meclis üyeleri ile bir toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, hedeflerinin hizmetleri ve yatırımları kentin her köşesine yaymak olduğunu, bunu da büyük ölçüde başardıklarını söyledi.


BELDEYİ GEZDİ
Beraberindekilerle birlikte beldeyi karış karış gezen Karaosmanoğlu, yapımı devam eden çalışmaları denetledi. Karabacak, gezilen her yerde devam eden çalışmalarla ilgili Başkan Karaosmanoğlu´na bilgi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, kentin çağdaş bir yapıya bürünmesi için yapılan çalışmalara herkesin sahip çıkmasını isteyerek, vatandaşlara gösterdikleri sabır için teşekkür etti.

DERE ISLAH ÇALIŞMALARI
Beldeki Nenehatun, Aşuroğlu dere ıslah çalışmalarıyla başlayan inceleme turu, daha sonra Nene Hatun Parkı ile devam etti. İçinde kafeterya, havuz, çocuk oyun grubu ve yürüyüş alanlarının bulunacağı Nenehatun Parkı hakkında Park Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan´dan bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, parkın tamamlandığında, Pavlitepe ve Dudayev´den sonra beldenin en büyük üçüncü parkı olacağını söyledi. Karaosmaonoğlu ve beraberindekiler ayrıca İSU tarafından yapılan yağmursuyu kolektör hattı, Osman Gazi köprüsü, Sahil İşarettepe ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!