Başkan Cedit Mahallesi´nde

Karaosmanoğlu, mahallenin alt yapı sorunlarını kökünden çözeceklerini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her yağmur sonrası sel basan İzmit`in en eski yerleşim bölgelerinden Cedit Mahallesi`nin alt yapı sorunlarını yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu mahallenin köklü sorunlarını kalıcı çalışmalarla çözeceklerini söyledi. 

 

DERE İÇİN YENİ PROJE
Genel Sekreter Münir Karaloğlu, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Cedit Mahalle Muhtarı Vedat Yoldaş ve mahalle sakinleriyle birlikte mahallenin sorun teşkil eden noktalarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, Sarıgül`den bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Sarıgül, su birikmesi nedeniyle büyük sıkıntıya neden olan Bostanlar Sokak`taki kanalizasyon ve yağmur suyu kolektörlerinin Orman İşletmesi`ne bağlanacağını, 5. Bostanlar Sokak`taki yanlış ıslah edilen dere için de yeni bir proje hazırlamak istediklerini söyledi.

KÖKÜNDEN ÇÖZÜLECEK
Muhtar Yoldaş ve mahalle sakinleri gezi sırasında 3. Bostanlar`dan geçen derenin de temizlenmesini istedi. Yetkililere talebin dikkate alınması talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaların tamamlanmasıyla sadece Bostanlar Sokak değil, Halit Molla, Sırakavaklar ve Muzaffer Fidan Sokak`taki sorunların kökünden çözüleceğini ifade etti. Bölge için alt yapının önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, sorunları masa başında değil yerinde gezerek çözdüklerini aktardı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!