Basının onur gecesi

Başkan Karaosmanoğlu, basın mensuplarının yemeğine katıldı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle düzenlenen geceye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, mesleğin zor fakat bir o kadar kutsal olduğunu söyledi.

KATILIM YÜKSEK OLDU
Basın Onur Günü nedeniyle Antikkapı Restorant´da verilen akşam yemeğine, ilimizde görev yapan yönetici ve muhabir kadrosundan yaklaşık 70 basın mensubu katıldı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen gecede konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz, meslektaşlarının yaşadığı sıkıntıları anlattı. Yılmaz, “Türkiye´de bir çok kentte gazeteciler için kurulmuş Basın Sitesi mevcut. Bu mesleği yapan arkadaşlarımızın bir çoğunun evi yok. Bu konuda Büyükşehir Belediyesinin bize öncülük yapmasını istiyoruz” dedi.

TOKİ İLE GÖRÜŞÜLECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gazeteciliğin zor, zor olduğu kadar seçkin, onurlu ve dürüst insanların işi olduğunu dile getirdi. Her meslekte olduğu gibi gazeteciliğin de severek yapılması halinde başarılı olunabileceğini ifade eden Karaosmanoğlu, Yılmaz´ın istediğini “İki türlü evlenmek var. Biri nikah masasında biter, diğeri ev sahibi olunması ile sonlanır” esprisi ile cevaplandırdı. Karaosmanoğlu, “Bu kentin insanlarını aydınlatıp, bilgilendirmek uğruna çaba gösteren sizlerin konut sahibi olmasını en az sizin kadar bende isterim. Zaten başlattığımız konut hamlesinde kentimizde yaşayan insanların başını sokacakt bir evleri olması için çaba gösteriyoruz. Sizler için neler yapılabileceği konusunda TOKİ ile görüşüp, bir karar almalıyız” şeklinde konuştu.

ANILAR ANLATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´nun basın mensuplarının konut sorununa olumlu yaklaşması, geceye katılanlar arasında sevinçle karşılandı. Daha sonra sohbet ortamında gerçekleştirilen yemekte, basın mensupları başından geçen ilginç anıları anlattı. Haber peşinde koşarken yaşanan olaylar, geceye ayrı bir renk kattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!