Bankamatikler için son gün Cuma

Büyükşehir bursunu kazanan 10 bin öğrencinin bankamatik kartları Leyla Atakan Kültür Merkezi`nden dağıtılmaya başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üniversite bursunu kazanan 10 bin öğrencinin bankamatik kartlarını dağıtmaya başladı. Kartlar bugün sabahtan itibaren Leyla Atakan Kültür Merkezi´nden öğrencilere teslim edilmeye başlandı. Kartları için son gün ise Cuma olarak belirlendi. Öğrencilerin Cuma günü mesai bitimine kadar Leyla Atakan Kültür Merkezi´ne gelerek bankamatiklerini teslim alması gerekiyor. Yılın ilk bursu bu ayın sonunda öğrencilerin hesaplarına yatırılacak. Üniversite öğrencileri 60 YTL´lik Büyükşehir Bursunu her ayın 20 ile 25´i arasında çekebilecek.

KARMAŞA YOK
Kartlar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Leyla Atakan Kültür Merkezi´nden dağıtılıyor. Öğrenciler merkez içinde kurulan standlardan bankamatik kartlarını alfabetik sıraya göre alıyor. Vakıfbank Bankomat Başvuru formunu doldurmaları istenen öğrencilere daha sonra bankamatik kartı veriliyor. Yapılan düzenleme nedeniyle dağıtım sırasında herhangi bir karışıklık yaşanmıyor.

USTAOĞLU ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Bu arada Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da dün başlayan bankamatik dağıtımında öğrencileri yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyleyen Ustaoğlu, “Eğitim ve eğitim alana elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Üniversite bursu bu desteğimizin en önemli göstergelerinden biridir” dedi. Kart dağıtımına kısa bir süre için Ustaoğlu da katılarak öğrencilere bankamatiklerini teslim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!