Bankamatik kartları dağıtılıyor

Kesin kayıt hakkını kazanan 6 bin 603 öğrenci bankamatik kartlarını almaya başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nden burs almaya hak kazanan üniversite öğrencileri, bankamatik kartlarını almaya başladı. Randevu sistemiyle verilmeye başlanan bankamatik kartları, fuar alanında bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi`nde dağıtılıyor.

 

İNTERNET SİTESİ`NDEN
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilk incelemede burs almaya hak kazanan 6 bin 603 öğrencinin bankamatik kartlarını hangi tarihte teslim alacağı, Büyükşehir Belediyesi`nin www.kocaeli.bel.tr adlı internet adresinde belirtiliyor. Siteye girerek T.C kimlik numarasını yazan öğrenci, kartını alacağı tarihte fuar alanında bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi`ne gidiyor.

HER GÜN 1000 KİŞİYE
Kartı almaya gelen öğrenciler, öncelikle Vakıfbank Bankomat Başvuru Formu dolduruyor. Ardından diğer işlemlerini gerçekleştiriyor. Hafta içi her gün mesai saatleri içinde yaklaşık 1000 kişiye bankamatik kartı dağıtan Büyükşehir yetkilileri, öğrencilerin müsait olmaması durumunda, anne, baba ya da soy ismi tutan kardeşlere de kartları teslim edebiliyor. Bunun için bu kişilerin nüfus cüzdanlarını göstermeleri yetiyor.

 

24 KASIM SON TARİH
Burs almaya hak kazanan öğrencilere 8 ay boyunca 60 YTL burs ücreti ödenecek. Öğrenciler ilk iki taksidi 21 Kasım itibariyle bankamatik kartları ile çekebilecek. 2006 yılının mayıs ayında son bulacak burs ödemeleri, her ayın ilk haftası öğrencilerin hesaplarına yatırılacak. Kartların teslimi 24 Kasım Perşembe günü sona erecek. Yedek listeden burs almaya hak kazanan 3 bin 139 öğrenciye ödeme takvimi ise daha sonra açıklanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!