Bankaların gecikmiş İZGAZ faturalarını tahsilindeki problem çözüldü

Günü geçmiş doğalgaz faturalarının bankalara öderken problem yaşayan vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen İZGAZ yöneticileri sorunu çözdü.

Banka temsilcileri, gecikmiş faturaların gün boyu şubelerinden tahsil edilebilmesi için gerekli çalışmayı yapacakları sözünü verdi, bu noktada anlaşma imzalandı.

TEMSİLCİSİ KATILAN BANKALAR
İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan dün akşam saatlerinde ilimizde şubeleri bulunan bankaların müdür ve temsilcileriyle bir araya geldi. Plaj Yolu`ndaki genel müdürlük binasında toplantıya İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Hacıoğlu ev sahipliği yaparken, Denizbank, Ziraat Bankası, HSCB, Halk Bankası, Anadolu Bankası, Şekerbank, İş Bankası, Tefken, Garanti Bankası ile Family Finans`ın temsilcileri katıldı.

“İZGAZ ABONESİ BANKALARIN LEHİNEDİR”
Toplantıda konuyu gündeme getiren İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, anlaşma sağlanan tüm bankaların doğalgaz abonelerinin ödeme sorunlarıyla ilgilenmesini istedi. Ayrıca 08.30 – 17.30 arasında faturaların tahsil edilmesinin, birçok doğalgaz abonesini bankalara yönelteceğine dikkat çeken Erdoğan, “İZGAZ her gün hızla büyümekte, buna paralel olarak da abone sayımız devamlı olarak yükselmektedir. İZGAZ abonelerinin bankanıza yönelmesi sizlerin lehine olacaktır. Bu yüzden doğalgaz faturaları için gelen vatandaşlarımızı mağdur etmeyelim. Sistemden kaynaklanan sorunlar olduğunda bunu bize bildirin, biz de müşterimize bilgi verebilelim. Artık diyalog eksikliği yaşamayalım” dedi.

BANKALAR SORUNU ÇÖZECEK
Sistemden kaynaklanan sorunları dile getiren banka müdür ve temsilcileri ise, bundan sonra yeni çözümler üreteceklerini ve doğalgaz abonelerinin gecikmiş faturalarını bankalarda da rahatça ödeyebileceklerini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!