Balçık Köyüne çocuk parkı

Büyükşehir, Gebzeli çocukları sevindirmeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze`nin köylerine çocuk parkı yapımını sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze´nin köylerine çocuk parkı yapımını sürdürüyor. Daha önce Cumaköy´de inşa edilen parkı vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir, benzer bir çalışmayı Balçık köyünde gerçekleştirdi.

ERGÜN DE KATILDI
Doğal olarak çocukların yoğun ilgi gösterdiği açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, Gebze Belediye Başkan Vekili Zinnur Büyükgöz, AK Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze Müftüsü Mahmut Gürlen, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Törende ilk olarak köy muhtarı Halis Tepe konuştu. Köylerine kanalizasyon alt yapısının tamamlandığını, Yuvacık Barajı suyunun bağlandığını, sağlık ocağı ve okulda çevre düzenlemesinin yapıldığını, Dere ıslahı çalışmalarının yürütüldüğünü ifade eden muhtar Tepe, söz konusu hizmetler nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ise köylere de kent merkezleri kadar değer verdiklerini, Kocaeli´ni her köşesi ile kalkındırmayı hedeflediklerini vurguladı.

HİZMETLER DEVAM EDECEK
Belediye kaynaklarını verimli ve planlı kullandıklarını dile getiren Karaosmanoğlu, “Geleceğimiz, çocuklarımız için gece gündüz çalışıyoruz. Bu park bunun göstergesidir. Geçen yıl köylerimize TIR Tiyatrosu götürdük. Şehirde ne varsa köylerde de onlar olsun istedik. İnşallah bu hedefimiz doğrultusunda daha pek çok önemli çalışmayı sizlerin ayağına getireceğiz” şeklinde konuştu.

KÖYLERDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün da geleceğe ve çocuklara yapılan hizmetlerin önemini anlattı. “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların çocuklukları ne kadar iyi geçerse büyüdüklerinde de hayat o kadar güzel olur” diyen Ergün, Kocaeli´nin her bölgesiyle bir değişimi yaşadığını söyledi. Kentsel Dönüşüm projesinin köylerde de uygulanması gerektiğini vurgulayan Ergün, “21. yüzyılda neden hala kerpiçten ev olsun? Yapıların çarpık olduğu yerde insanların yaşamları da çarpık oluyor” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!