Bakan Gönül´den Büyükşehire övgü

İlçe ve belde belediyeleri ile uyumlu çalışmasını takdirle karşıladı. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Kandıra`da yapılan çalışmaları gezdi. Büyükşehir Belediyesinin parti ayırımı gözetmeksizin,

İlçe ve belde belediyeleri ile uyumlu çalışmasını takdirle karşıladı.

 

 





Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Kandıra´da yapılan çalışmaları gezdi. Büyükşehir Belediyesinin parti ayırımı gözetmeksizin, ilçe ve belde belediyeleri ile uyumlu çalışmasını takdirle karşıladığını belirten Gönül, Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.



KANDIRA´YI GEZDİ
Milli Savunma Bakanı Gönül, önce Kandıra´da yapılan çalışmaları yerinde görüp, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´ndan bilgi aldı. Kerpe´de sahil düzenleme çalışmalarını inceleyen Gönül, yapılan hizmetlerin küçümsenmeyecek kadar çok olduğunu söyledi. Gönül, Kandıra´nın CHP´li Belediye Başkanı Mustafa Öğren´i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyesine övgüler yağdıran Kandıra Belediye Başkanı Öğren, “Büyükşehir bugüne kadar tüm projelerimizi destekledi ve hep yanımızda oldu. Onlar olmasa bir şey yapamazdık” dedi. Bakan Gönül ise, partiler üstü hizmet anlayışı ile ülkenin önündeki tüm engellerin kalkacağını söyledi.


KURTARMA TİMİ FİKRİNİ BEĞENDİ
Bakan Gönül´ü Kandıra´nın turizm cenneti olan Kerpe sahillerine götüren Başkan Karaosmanoğlu burada yürütülen sahil düzenleme çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Kandıra´nın Kocaeli´nin incisi olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, sahil düzenlemelerine verdikleri önemi anlattı. Karaosmanoğlu, turizmden pay alabilmek için Kerpe, Kefken, Cebeci gibi sahil beldelerine tesis yapmayı hedeflediklerini ifade etti. Karaosmanoğlu, Bakan Gönül´e, tatile gelen insanların rahat ve edebilmesi için kurdukları Kurtarma Timi konusunda bilgi verdi. Bakan Vecdi Gönül, bu uygulamayı beğendiğini söyledi. Milli Savunma Bakanı Gönül´e, Kandıra´da İSU´nun yaptığı yatırımlar konusunda 2 saat süren brifing verildi.

BAKAN GÖNÜL´DEN TEBRİK
Yapılan çalışmaları büyük bir gelişme olarak değerlendiren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Kandıra Belediye Başkanı Öğren´in övgü dolu sözlerini yabana atmamak gerektiğini belirten Gönül, “Siyasi parti kimliğine bakmaksızın hizmetleri sürdürmek, partiler üstü hizmet anlayışı ile çalışmak, ülkemizin geleceği için büyük bir kazançtır. Bu güne kadar hizmette parti ayırımı yapıldığı için bir adım ileri gidilemedi. Hizmette ayırım olmazsa, ülkemizi daha parlak bir gelecek bekliyor demektir” dedi. Kandıra Belediye Başkanı Öğren, Bakan Gönül ve Başkan Karaosmanoğlu´na birer Kandıra Bezi hediye etti.




Bizi;
sosyal medyada takip edin!