Bahçecik Yeşilkent asfaltlandı

Alt yapısı tamamlanan üç sokağa asfalt döküldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ilçe, belde ve köylerdeki asfalt seferberliğini sürdürüyor. Ekipler, Bahçecik Yeşilkent´te alt yapısı tamamlanan üç sokağı asfaltladı.

KARA HAZIR
Bahçecik Yeşilkent Mahallesi´nde alt yapı çalışmaları tamamlanan 601- 602 ve 607 nolu sokaklar Fen İşleri ekiplerince asfaltlandı. Çamur deryasından kurtulan vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Havaların yağışsız gitmesini fırsat bilen ve Kocaeli´nin her köşesinde ekiplerini çalıştıran  Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmaları ile çamur çilesine son veriyor. İlçe, belde ve köylerde sürdürülen asfalt seferberliği sayesinde kış sezonuna hazır hale getirilen yollar, vatandaşı büyük oranda rahatlattı. Alt yapısı tamamlanan her yerde asfaltlama çalışmalarını devam ederken, üst yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda pırıl pırıl bir görünüm kazanıyor.

VATANDAŞ MEMNUN
Bahçecik Yeşilkent mahalle sakinleri sokaklarını asfaltlayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, çamurdan kurtulmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

ÇAYIRKÖY MEZARLIK YOLU ASFALTLANDI
Öte yandan ekipler, Kandıra yolu üzerinde bulunan Çayırköy Mezarlık yolunu da asfaltladılar. Solaklar mevki ile Çayırköy mezarlığına kadar 7 km uzunluğundaki yolun asfaltlandığını belirten yetkililer, mezarlık çevresinin de bakımının yapıldığını ifade ettiler.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!