Baha, ilk çalışmasını SEKA Park´ta yaptı

Büyükşehir Kağıtspor`un Tanzanya`dan transfer ettiği genç atlet, antrenmanlara başladı

Gençlerde dünyanın sayılı atletleri arasında yer alan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor´un yeni transferi Tanzanyalı Atlet, Phauistin Baha, sözleşmeyi imalar imzalamaz, ayağının tozuyla SEKA Park´ta antrenman yaptı.

SEKA PARK´I ÇOK BEĞENDİ
Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Kağıtspor camiasına katılan Tanzanyalı Atlet Phauistin Baha, ilk antrenmanını SEKA Park´ta yaptı. Sözleşmesini imzalayan genç sporcu, Kağıtspor´un bayan atletleriyle birlikte hafif bir antrenman yaptı. SEKA Park´ı çok beğendiğini söyleyen Baha, ilimizde olmaktan ötürü bir hayli mutlu gözüktü.

AVRUPA ŞAMPİYONASI´NA HAZIRLANIYOR
2006 yılında atletizm şampiyonu olan Kağıtspor, 4 Şubat tarihinde İstanbul´da yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası´nda ülkemizi temsil edecek. Bu şampiyonada yeni transfer Baha´da forma giyecek. Gençlerde 10 bin metrede dünyanın en iyi derecesini elinde bulunduran Phauistin Baha´nın Avrupa Şampiyonasında önemli başarılara imza atması bekleniyor. Avrupa Şampiyonasında ülkemizi Büyükşehir Kağıtspor ile birlikte, şampiyonaya ev sahipliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi de temsil edecek. 10 bin metre yarışı Zeytinburnu Kazlıçeşme parkurundan start alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!