Bağdat Caddesi örnek oluyor

Büyükşehir Belediyesi, Gebze`de üstyapı çalışmalarını sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze´nin en önemli ana arterlerinden Bağdat Caddesi´nin üstyapı çalışmasını tamamlanma aşamasına getirdi. Caddeyi ilçede örnek bir cadde haline getirmek için sürdürülen çalışmalar, vatandaşın büyük beğenisini kazandı. Cumhuriyet Caddesi´nde yapılan çalışmalarda ise yarıya gelindi.

CADDE GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Büyükşehir Belediyesi, Gebze´nin örnek caddesi olarak düzenlemeyi hedeflediği Bağdat Caddesi´nde, 4 bin 500 metrelik bölümü tamamladı. Caddenin geri kalan bin 500 metrelik bölümündeki çalışmalar ise sürüyor. Ekiplerin hızlı çalışması nedeniyle, üstyapı işinin zamanından önce biteceği tahmin ediliyor. Rengarenk taşlarla donatılan Bağdat Caddesi´nde yapılan bölümler, hem esnafın, hem caddeyi kullanan vatandaşların adeta gözlerini kamaştırıyor.

ÜSTYAPI TAM GAZ
Gebze´de yılların ihmaline adeta savaş açan Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerin üstyapı çalışmalarını ara vermeden inşa ediyor. Bağdat Caddesi´nde işi bitirme aşamasına getiren ekipler, Cumhuriyet Caddesi´nde çalışmaları yarıladı. Her iki caddede kullanılan renkli beton bordür ve andezit parke taşları, caddelere ayrı bir güzellik katıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!