Aykome alt kurulda Ortak Program çalışması

Sınırların genişlemesiyle il genelindeki tüm alt yapı çalışmalarının sorumluluğunu üzerine alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve alt yapı kuruluşlarıyla birlikte yürütmeyi kararlaştırdığı “Ortak Çalışma Programı”nı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Önceki gün Aykome Daire Başkanı Fazile Özkurt, başkanlığında toplanan alt kurul, Gebze, Şekerpınar, Uzuntarla, Yeniköy, Yazlık ve Hisareyn belediyelerinin fen işleri ve alt yapı kurumlarından gelen yetkilileriyle bir değerlendirme toplantısı yaptı.

ORTAK KAZI TALEPLERİ NOT EDİLDİ
Toplantıda belediyelerin kazı yapılması ile ilgili talepleri not edilirken, aynı bölgelerdeki isu, izgaz, kedaş ve telekom gibi kuruluşların kazı programları da gözden geçirildi. Toplantıda ayrıca, Gölcük ve çevresi ile ilgili hazırlanan alt yapı projeleri değerlendirilirken, İzgaz programları dışındaki belediyelerin ana arterlerdeki ortak alt yapı taleplerinin düzenlenmesine devam edildi.

Ana arterlerde gerçekleştirilecek alt yapı çalışmalarını ortak bir program içine almaya yönelik gerçekleştirilen toplantı ile ilgili karalar Şubat ayı içinde gerçekleştirilecek olan Aykome üst kurul toplantısına sunulacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!