Aydın, Ulaşım´a Özalay, Güvenlik´e

Büyükşehir Belediyesi´nde iki daire başkanının görev yerleri değişti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nde iki daire başkanının görev yerleri değiştirildi. Ulaşım Daire Başkanı Sadettin Özalay Kontrol ve Güvenlik Daire Başkanlığı görevine getirilirken, bir süredir bu görevi sürdüren Selami Aydın ise Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirildi.

İŞ BİRLİĞİ KUVVETLENECEK
Ulaşım Daire Başkanlığı görevini yürüten Sadettin Özalay, sağlık sorunları nedeniyle bu görevden alınarak Kontrol ve Güvenlik Daire Başkanlığı`na atandı. Bartın Ulus Kaymakamı iken Büyükşehir Belediyesi`ne geçen Selami Aydın ise bir süreden beri sürdürmekte olduğu Kontrol ve Güvenlik Daire Başkanlığı`ndan alınıp Ulaşım Daire Başkanlığı`na getirildi. İki daire başkanı da atandıkları yeni görevlerine bugün itibariyle başladı. Aydın`ın kaymakam kökenli olması nedeniyle valilik, emniyet ve jandarma ile ilişkilerin daha da kuvvetleneceği belirtildi.

DAHA FAZLA KATKI ŞART
Yeni görevi nedeniyle bir açıklama yapan Aydın, Büyükşehir Belediyesi`nin ulaşım konusundaki görevinin “sadece alt yapıyı oluşturmak” tan ibaret olduğunu söyledi. Aydın, “Trafiği yönlendirmek için iş birliği şart. Bu konuda kooperatif yöneticilerine de büyük görev düşüyor. Onların da daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çünkü kimse mevcut durumdan hoşnut değil” dedi.

SELAMİ AYDIN`IN ÖZGEÇMİŞİ
5 Mart 1971 Ordu`nun Akkuş İlçesi`nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Akkuş`ta tamamladı. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1993-1994 yılları arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi`nde asistan olarak çalıştı.
1994 yılında girdiği kaymakam adaylığı sınavını kazanan Aydın, mesleğe Giresun`da başladı. Adaylık süresi içerisinde Kayseri Pınarbaşı ve Trabzon Hayrat`ta kaymakam vekilliği yaptı. Ardından gittiği İngiltere`de, 8 ay süreyle İngilizce ve mahalli idareler konusunda eğitim aldı. Kaymakamlık tezini “Yerel Yönetimler” konusunda verdi.

4 İLÇEDE KAYMAKAMLIK
Stajını tamamladıktan sonra 1997 yılında Kırklareli Kofçaz Kaymakamlığı`na tayin olan Selami Aydın, 1999-2001 arasında Batman ili Gercüş İlçesi, 2001-2004 arasında Artvin İli Borçka İlçesi, 2004-2005 arasında ise Bartın İli Ulus İlçesi Kaymakamlığı görevinde bulundu.
30 Mart 2005 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kontrol ve Güvenlik Daire Başkanlığı`na atanan Aydın, o tarihten bugüne kadar aynı görevi yerine getiriyordu. Evli ve bir çocuk babası olan Selami Aydın, İngilizce biliyor.

Selami Aydın`a bağlı birimler:
Trafik Şube Müdürlüğü
UKOME Şube Müdürlüğü
Kara Ulaşımı Şube Müdürlüğü
Deniz Ulaşımı Şube Müdürlüğü
Denetim ve Eğitim Şube Müdürlüğü
Ulaşım Şube Müdürlüğü
Terminaller Şube Müdürlüğü
Yazı İşleri Şube Müdürlüğü

Sadettin Özalay`a bağlı birimler:
Zabıta Müdürlüğü
Güvenlik Şube Müdürlüğü
Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü
Yanıcı ve Parlayıcı Depolar Şube Müdürlüğü

Bizi;
sosyal medyada takip edin!