Avrupa ile yarışıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Gebze ve Çayırova`da çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe ve beldelerde devam eden yatırım atağının Avrupa kentleri ile yarıştığını söyledi. Karaosmanoğlu, modern ve çağdaş bir yapı kurduklarını ifade etti.

KENTİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Gebze ve Çayırova´da sürdürülen yatırım hamlesi kapsamındaki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, projelerin yavaş yavaş kendini gösterdiğini söyledi. Altyapısı biten yerlerde yapılan üstyapı sayesinde kentin çehresinin değiştiğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Tıkanan yollar, taşan dereler, patlayan kanalizasyonlar, çamur yığınına dönen yollar, yağmur sonrası yaşanan su baskınları artık bir bir ortadan kalktı. Bu da kentimizin her geçen gün güzelleşip, değiştiğinin en büyük göstergesidir” dedi.

AYIRIM YOK
Çayırova Beldesi´nde incelemeleri sırasında yapılan yatırımların küçümsenmeyecek boyutta olduğunu hatırlatan Karaosmanoğlu, Çayırova sınırları içinde 50´nin üzerinde projeye imza attıklarını söyledi. Karaosmanoğlu, “Altyapı, üstyapı, eğitim, sağlık, kültür, spor, sosyal, her türlü hizmeti yapıyoruz. İlçe ve beldeleri adeta yeniden inşa ediyoruz. Herkes yatırımlarımızdan memnun. Verdiğimiz hizmetin karşılığını görüyoruz. Ama hiç birini diğerinden ayırmıyoruz” şeklinde konuştu.

AÇILIŞLARA YETİŞEMİYORUZ
Kocaeli´nin gelişmede Avrupa şehirleri ile yarıştığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gelecek yüzyıl Türkiye´nin dünyayı etkilediği bir yüzyıl olacak. Hep birlikte milletçe kaybedilen zamanı telafi etmeye çalışıyoruz. Belediye başkanlığından gelen Başbakanımızı örnek alarak, aynı hızla 365 gün 24 saat esasına göre bu onurlu görevi ifa ediyoruz. İş yapmaktan yaptığımız eserlerin tek tek açılışlarına yetişemiyoruz” sözleri ile yaşanan gelişmeyi özetledi.

GÖZ TANSİYONUNU ÖLÇTÜRDÜ
Başkan Karaosmanoğlu gün içerisinde Gebze ile Çayırova´yı birbirine bağlayan 2 bin 120 metre uzunluğundaki Ragıp Demirkol Caddesi ile Gebze ve Aksa Sanayi arasındaki bağlantıyı sağlayan bin 740 metre uzunluğundaki 4. Caddeyi, 2 caddede İSU tarafından yürütülen 69 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon, Gebze Fatih Caddesi D-100 bağlantı tünel geçişi çalışmalarını denetledi. Avrupa Göz Hastalıkları Merkezi tarafından Çayırova´da vatandaşlara yapılan göz taramasına katılan Karaosmanoğlu, göz tansiyonunu ölçtürdü. Başkan´ın göz tansiyonu normal çıktı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!