Atletlere nazar değmesin

Bursa`da yapılacak Dünya Dağ Koşusunda, Kağıtsporlu Selahattin Selçuk ve Münir Cura da milli formayı giyecek

Dünyanın birçok ülkesinde ünlü sporcuların katılacağı Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası, 10 Eylül tarihinde Bursa´da gerçekleştirilecek. 6 kişiden oluşacak Türk Milli takımında, Büyükşehir Kağıtsporlu Selahattin Selçuk ile Münir Cura da yer alacak.

AVRUPA DAĞ KOŞUSUNDA
Gerek yurt içi gerekse de yurt dışında aldığı başarılı sonuçlarla atletizm camiasının büyük ilgisini çeken Kağıtsporlu atletler, milli takımın da değişmez sporcuları durumunda. Avrupa Dağ Koşusunda aldığı ikincilik derecesi ile milli takıma büyük bir ivme kazandıran Selahattin Selçuk, Dünya Dağ Koşusuna direk olarak davet edilirken, Bursa´da milli takım için yapılan seçmede göz dolduran bir başka Kağıtsporlu atlet Münir Cura da milli takıma seçildi.

MADALYA UMUDU YÜKSEK
Yaklaşık bir aydır Uludağ´da milli takım kampında bulunan Selçuk ve Cura´nın madalya umudu hayli yüksek. Dünyanın birçok ülkesinden yüzlerce sporcunun katılacağı şampiyonada, Büyükşehirli atletlerin milli takımın elde edeceği başarılara büyük katkı sağlaması bekleniyor.

ARICAN, ATLETİZM ŞUBEDE
Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulunda yapılan yeni görevlendirme sonucunda Atletizm Şube sorumluluğuna görev yapan Barbaros Firal´ın yanına Nurettin Arıcan da eklendi. Kocaelispor yönetiminde de görev aldıktan sonra Kağıtspor Futbol Şubesini bırakan Arıcan, bundan böyle Atletizm branşından da sorumlu olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!