Atina Olimpiyatları`na Büyükşehir çıkarması

Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek bayan halterciler arasında, İzmit Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü`nden Şule Şahbaz, Sibel Şimşek ve Aylin Daşdelen de bulunuyor.

Atina Olimpiyatlarına Büyükşehir çıkarması
 
Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek bayan halterciler arasında, İzmit Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden Şule Şahbaz, Sibel Şimşek ve Aylin Daşdelen de bulunuyor.
 
İzmit Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünün 3 bayan haltercisi, önümüzdeki ay Yunanistanın başkenti Atinada yapılacak olan 2004 Olimpiyat Oyunlarında ülkemizi temsil edecek. Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında aldıkları dereceler nedeniyle olimpiyatlara katılmaya hak kazanan Şule Şahbaz, Sibel Şimşek ve Aylin Daşdelen, antrenör Nurcihan Gönül gözetiminde halen Ankarada kampta bulunuyor.
 
1 YILDIR HAZIRLANIYORUZ
 
İzmitli milli haltercilerimizden Şule Şahbaz, büyük bir heyecanla çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Olimpiyatlarda en iyi şekilde Türkiyeyi temsil etmek için yarışacağız. Ülkemize madalya alarak geri dönmek istiyoruz. En büyük hayalimiz Türk bayrağını Atinada dalgalandırmak" dedi. Yaklaşık bir yıldır olimpiyatlara hazırlandıklarını belirten Şahbaz, olimpiyatlarda Çinli ve Rus haltercilerin kendileri için en önemli rakip olduğunu kaydetti. Şahbaz ayrıca, olimpiyatlar öncesinde Ankarada kendi aralarında bir hazırlık yarışması yapacaklarını aktardı.
 
NE ZAMAN PODYUMA ÇIKACAKLAR?
 
9 Ağustosta başlayacak Atina Olimpiyatlarında 58 kiloda yarışacak olan Aylin Daşdelen 14 ve 16 Ağustos, 69 kiloda yarışacak olan Sibel Şimşek 19 Ağustos, 75 kiloda yarışacak olan Şube Şahbaz ise 20 Ağustosta podyuma çıkarak madalya şansı arayacak.
 
BAŞKAN ZİYARET EDECEK
 
Öte yandan bir süredir Ankarada temaslarda bulunan İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun, ziyaret programının el vermesi halinde bayan haltercilerimizin bulunduğu kampı da ziyaret edeceği bildirildi. Hazırlık yarışmasını da izleyecek olan Karaosmanoğlu, milli haltercilerimize olimpiyatlar öncesinde başarılar dileyecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!