Atakent`te çalışmalar hızlandı

Arslanbey`de bulunan Yuvam Atakent Konutları`nın sorunları bir bir çözülüyor. Geçtiğimiz hafta doğalgaz ihalesi yapılan ve bağlantıların kış gelmeden tamamlanması beklenen çalışmalar bölge sakinlerini sevindirirken,

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekiplerin devam ettirdiği yol ve kaldırım çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Çalışmaları yürüten BESA ve MNY isimli firmaların yetkilileri, bir ay içinde eksiklikleri tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin yolları asfaltlanacak ve bölge sakinleri kış aylarında çamur ve pislikle uğraşmayacak.

Atakent Konutları içinde bulunan ve ABD yardımı ile yaptırılan Ata F-C İlköğretim Okulu`nun ihtiyaçlarını da Büyükşehir Belediyesi karşıladı. Okul bahçesine çocukların oynaması için beton atıldı, çevre düzenlemesi yapıldı.