Artistik patenciler hız kesmiyor

Büyükşehirli artistik buz patencilerin antrenmanları oldukça keyifli geçiyor

Büyükşehir Kağıtspor Artistik Buz Pateni takımı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Türkiye Şampiyonası ve Teşvik Şampiyonasına hazırlanan sporcuların, antrenmanları bir hayli neşeli geçiyor.

MİLLİ TAKIM VE TEŞVİK ŞAMPİYONASI
İlimizi artistik paten sporunda gerek ülke içinde, gerekse de ülke dışında başarıyla temsil eden Büyükşehir Kağıtspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesislerinde baş Antrenör Rana Belkıs Gönenç ve Rıdvan Vatan nezaretinde antrenmanlarını sürdüren Burak Demirboğa, Osman Akgün, Sinem Kuyucu, Ali Demirboğa, Birce Atabey, Çağla Demirsal ve Engin Artan milli takım seçmelerine hazırlanırken, İlge Soytürk, Ece Atabey, Sinan Kuyucu, Damla Demirsal, Meltem Gürkan, Anıl Çetinbaş, Mehmet Çakır, Birkan Doğan, Benan Doğan, Cansu Yılmaz ve Emine Demir ise teşvik şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

TAM BİR AİLE ORTAMI VAR
Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Buz Pateni Federasyonu seçimleri nedeniyle, şimdilik her hangi bir şampiyona düzenlenmesi programda yer almazken, Büyükşehir Kağıtsporlu patenciler, her an bir şampiyona yapılacakmış gibi antrenman yapıyor. Küçük yaşlardan itibaren birlikte spor yapma imkanı bulan patenciler, antrenörleriyle birlikte tam bir aile havası içerisinde çalışıyor. Buz antrenmanları çoğu zaman büyük bir neşe içerisinde geçerken, figür hareketlerinde hata yapanlar da Rana hoca tarafından, zaman zaman tatlı ve sert bir dille uyarılıyor. Haftanın Pazar günü hariç her günü antrenman yapan artistik patenciler, her gün saat 16:00 sonrası soluğu buz pistinde alıyor. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!