Arslanbey´e büyük yatırım

Büyükşehir Belediyesi, Arslanbey Beldesi`ne iki yılda 6.5 milyon YTL`lik yatırım yaptı. Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelere yönelik yatırımlarını öncelikli ihtiyaca göre yapmaya devam ederken, Arslanbey Beldesi`ne iki yıl içinde yapılan yatırım miktarı 6.5 milyon YTL`ye (6.5 trilyon lira) geçti.

Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelere yönelik yatırımlarını öncelikli ihtiyaca göre yapmaya devam ederken, Arslanbey Beldesi´ne iki yıl içinde yapılan yatırım miktarı 6.5 milyon YTL´ye (6.5 trilyon lira) geçti. Arslanbey Beldesi, Büyükşehir Belediyesinden aldığı yatırımlarla bir çok beldeyi geride bıraktı.

BAŞKAN´IN ASILSIZ İDDİALARI
Kocaeli´ni her yöresi ile kalkındırma çabası içinde olan Büyükşehir Belediyesi, yapacağı yatırımları belirlerken, ilçe ve belde belediye başkanları ile tek tek görüşüp, onların önerileri doğrultusunda, öncelikli hizmetleri belirleyip, programına alıyor. Yatırımlarda siyasi ayırım yapılmadığının en belirgin örneğini, belediye başkanı farklı bir siyasi parti mensubu olan ve köy görünümünden kurtarılan, tarihinde ilk kez hizmet alan Kandıra İlçesi´ne yapılan hizmetler ispatlıyor. En çok hizmet alan yerlerin başında gelmesine karşın, Arslanbey Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz´ın siyasi ayırım yapıldığını, 6.5 milyon YTL´lik hizmeti görmezlikten gelip, ilçesinin Büyükşehir´den hiçbir hizmet alamadığını iddia etmesi, kendi başarısızlığına kılıf arama, asılsız ve karalama olarak yorumlandı.

BAŞKAN´I YALANLAYAN YATIRIMLAR
Büyükşehir Belediyesi tarafından bir çok beldeye yapılan hizmetten daha fazlası Arslanbey Beldesi´ne yapıldı. Arslanbey Belediye Başkanı Fahrettin Yılmaz´ın asılsız iddialarını yalanlayan yatırımlar ise şunlar. 2 milyon 273 bin YTL tutarında Rahmiye İçmesuyu ve Kanalizasyon İnşaatı 03.04.2006 tarihinde başlatıldı, 2 milyon YTL tutarında Arslanbey İçme Suyu İnşaatı 11.07.2005 tarihinde başladı ve tamamlandı, 1 milyon 354 bin YTL tutarında İzmit Etap 2B Arslanbey –Suadiye Doğalgaz Yatırımı 11.07.2005 tarihinde başladı ve tamamlandı, 374 bin YTL tutarında İzmit İlçe Doğu Doğalgaz Arslanbey Yatırımı 02.06.2006 tarihinde başladı, 328 bin YTL tutarında İzmit İlçe Doğu 1 Doğalgaz Rahmiye Yatırımı 02.06.2006 tarihinde başladı, 78 bin YTL tutarında Arslanbey Park Alanı Yatırımı 30.12.2005 tarihinde başladı ve tamamlandı, 24 bin YTL tutarında Arslanbey Atakent Konutları Bitki Dikim İşi Yatırımı 24.012005 tarihinde başladı ve tamamlandı, 180 bin YTL tutarında Arslanbey Atakent Doğalgaz Yatırımı 01.07.2004 tarihinde başladı ve tamamlandı. İki yıl içinde Arslanbey Beldesi´ne yapılan yatırımların 6.5 milyon YTL´yi aşması

TAÇYAPRAK KONUTLARI
Büyükşehir Belediyesi, yaptığı bu yatırımların dışında, 20 bin konutluk dev projesini yine Arslanbey Beldesi´nden başlattı. Toplam 544 konuttan oluşan ve 20 bin konutluk dev hamlenin ilk ayağını oluşturan bu evler sayesinde, Arslanbey Beldesi´nde sosyal yaşantı büyük oranda canlanacak. Konutların 16 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi ile birlikte Arslanbey ekonomisi ve ticari yaşantısı hareketlilik kazanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!