Antikkapı, Ramazan´da yine iddialı

Kentin en şık mekanından, her keseye uygun iftar imkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin iştirakleri arasında yer alan ve kentin en önemli mekanlarından biri olan Antikkapı Restaurant, 5 Ekim Çarşamba günü başlayacak olan on bir ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle hazırlıklarını tamamladı. Geçen yıl Kocaelililere farklı bir Ramazan yaşatan Antikkapı Restaurant, bu yıl da hazırladığı mönüleri ile tüm gelir gruplarını ağırlamayı hedefliyor.

HER CEBE UYGUN
Yaklaşık 60 kişilik personelin hizmet vereceği Antikkapı Restauarant`ta ekonomik, normal ve zengin olmak üzere 3 çeşit mönü çeşitleri oluşturuldu. Bu mönülerin yanı sıra kişiye özel mönü de yapılabilecek. Öte yandan geçen yılki normal iftar mönülerinin yanında açık büfe açan Antikkapı, bu yıl da bu stili devam ettirme kararı aldı.

AÇIK BÜFE
Açık büfe için sebze ve et yemeklerinden oluşan 20 çeşit yemek belirlendi. Bu yemeklerden 3 tanesi her akşam servise sunulacak. Açık büfede peynir çeşitleri, hurma, tereyağı, salam, sucuk, pastırma ve reçelden oluşan iftariyeliklerin yanı sıra, sebze ve et yemekleri, yeşil ve rus salatasından oluşan salata çeşitleri, biber ve taze fasulyeden oluşan zeytinyağlılar bulunuyor. Büfede ayrıca turşular ve iki çeşit börek de yer alacak. İftarda açık büfeyi tercih edecek olan müşteriler, kişi başı sadece 17 milyon 500 bin YTL ödeyecek.

EKONOMİK MÖNÜ
Ekonomik mönü içinde masalarda ortaya iftariyelik Medine hurması konacak. Günün çorbası, mevsim salata ve sıcak et yemeğinin verileceği bu mönüde tatlı ve meşrubat da yer alacak. Çay ve şerbet ise Antikkapı tarafından müşterilerine ikram edilecek. Ekonomik mönünün fiyatı ise 10 milyon olarak belirlendi.

 

ZENGİN MÖNÜ
Zengin iftar tabağında ise beyaz peynirden bal, tereyağı, reçel hurma ve pastırmaya kadar birçok yiyecek yer alıyor. Çorba servisinin ardından ara sıcak olarak iki adet börek servisine geçiliyor. Bunun hemen ardından da müşterilere Antikkapı Restaurant`ın bildik lezzetlerinden oluşan ana et yemekleriyle servise başlanıyor. Tatlı ve limitsiz meşrubat servisi ile son bulan mönünün fiyatı ise 13 ile 16 milyon arasında değişiyor.

REZERVASYONLAR BAŞLADI
Öte yandan Antikkapı Restaurant`ın kalite kimliğini yakından bilen Kocaelililer Ramazan ayına girmeden önce rezervasyon yaptırmaya başladı. Antikkapı`ya şu ana kadar dernekler, sivil ve toplum kuruluşları başta olmak üzere çok sayıda banka ve sanayi kuruluşları da rezervasyon yaptırdı. Bu arada iftarda Antikkapı Restauran`tı seçmek isteyen vatandaşlar www.antikkapı.com.tr adresinden de rezervasyonlarını yaptırabilir.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!