Ambulansın yolunu greyder açtı

Diyaliz hastası Hatice Kılıç´a, 4 saatlik bir çalışmayla ulaşıldı

Yoğun kar yağışı köy yollarındaki ulaşımı olumsuz yönde etkiliyor. Pek çok köy yolu birkaç saatlik yağış nedeniyle kapanırken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekipler hemen yol açma çalışmalarına start veriyor. Ancak kimi bölgelerde, özel durumlar nedeniyle özel çalışma yapılıyor.

ÖZEL DURUM
Ekiplerin özel çalışma yaptığı yerlerden biri de, İzmit merkeze 16 km uzaklıktaki Balören köyü. Bu köyde ikamet eden ve diyaliz hastası olması nedeniyle iki günde bir tedaviye gitmesi gereken Hatice Kılıç isimli vatandaş, yolların kapanması nedeniyle büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA
Kılıç`ın sorununu çözmek içinse, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekipler koordineli bir çalışma gerçekleştirdi. Köye Hizmet Daire Başkanlığı`na bağlı bir greyder, 4 saatlik bir mücadele ile Balören Köyü`ne ulaşımı sağlayacak olan Solaklar, Durhasan, Recepköy, Dağköy ve Kozluca yolunu açtı.

BÜYÜKŞEHİR`E TEŞEKKÜR
İş makinesinin arkasından gelen Sağlık İşleri Daire Başkanlığı`na ait ambulans ise Hatice Kılıç`ı evinden alarak, diyaliz merkezine götürdü. Burada tedavisini gerçekleştiren, daha sonra aynı şekilde köyüne geri dönen Kılıç ile durumu yetkililere haber veren köy azaları, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!