Amatör kulüplerden teşekkür

KASKF yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu`na plaket takdim etti

Kısa adı KASFK olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu, amatör kulüplere yapılan yardımlar ve tesisleşme konusundaki atılımları nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret ederek teşekkür edip plaket verdi.

 

KASKF TAM KADRO
Büyükşehir Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, Kocaeli Amatör Sporları Kulüpleri Federasyon Genel Başkanı Rafet Kırgız, Başkan Yardımcıları Bünyamin Akman, Hasan Kahya ve Sezgin Koç, Genel Sekreter Münacettin Fuarbulucu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Boncuk, Necdet Ormancı, Yalçın Gül, Hasan Cebeci, Gürsel Çimsit ve Kadir Yıldırım, Karamürsel Bölge Sorumlusu Zeki Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürlüğü İdari Amiri Abdurrahman Polat  hazır bulundu.

MALZEME VE TESİSLEŞME
Ziyarette konuşan KASKF Başkanı Rafet Kırgız, Kocaeli´ndeki amatör sporun gelişmesinde Büyükşehir´in çok büyük desteği bulunduğunu, ilimizde önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi. Kırgız, “Spor kulüplerimize düzenli bir şekilde yapılan malzeme desteği amatör spora verdiğiniz önemin bir göstergesidir. Spor kulüplerimize sadece malzeme yardımı ile kalmayıp, tesisleşme konusunda da büyük adımlar atıldı. İlimizin her köşesine spor sahalarımız yükselmeye başlarken, mevcut sahalarımızın bakımı ve onarılması konusunda da büyük destek sağladınız. İlimizde yaşanan değişim, sporda da kendisini gösteriyor. Tüm kulüplerimiz ve gençlik adına sizlere teşekkür ederim” dedi.

DESTEK DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kocaeli´nin Türkiye´nin en zengin ili olmasına rağmen özellikle tesisleşme konusunda son derece fakir kaldığını belirterek, amaçlarının bu açığı kapatmak olduğunu söyledi. “Büyükşehir olarak gençliğimize, spora yatırımı öncelikli projelerimiz arasına aldık” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör kulüplerimizin çektiği sıkıntıları çok iyi bildiğimizden dolayı destek vermeye başladık. Bu destek artarak devam edecek. Tesisleşme konusunda da hamlemiz devam ediyor. Yapacağımız yatırımlar ile Kocaeli, inşallah Türkiye´nin en zengin ili olacak. Gençlerimizi spor sahalarına çekmek, onların spor yapmalarını sağlamak bizlerin asıl görevidir” şeklinde konuştu.

“DENİZİ DEĞERLENDİRELİM”
Konuşmasında arıtma tesislerinin devreye girmesiyle birlikte Körfez´in hızla temizlenmeye başladığına da dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Futbol dışındaki branşlarda da öncü olmalıyız. Özellikle denizimizi çok iyi değerlendirmeli, yelken ve yüzme gibi sporlara gençlerimizi çekmeliyiz. Çünkü denizimiz gün geçtikçe temizleniyor, bize gülümsüyor” ifadesini kullandı.
Ziyaretin sonunda, Cephanelik alanında uygulanacak olan futbol sahası projesi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesinin desteğini isteyen Kırgız, daha sonra Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür plaketini takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!