Alanya´da Kocaeli imzası

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor adına yarışan Satılmış Atmaca, Atatürk Yarı Maratonu´nda 1. oldu

Atatürk`ün Alanya`yı ziyaretinin 71. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Alanya Yarı Maratonu`nun 7.`si, hafta sonu yapılan yarışlarla sonuçlandı. 106 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği yarışlar sonrasında finişe en çabuk yetişen Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu atlet Satılmış Atmaca birinci oldu. 

21 KİLOMETRE KOŞTU
Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu adıyla düzenlenen organizasyon, bu yıl geçmiş yıllara oranla daha büyük ilgi gördü. 100`ün üzerinde atletin katıldığı maratonun Elit Erkekler kategorisinde Büyükşehir Kağıtspor adına yarışan Satılmış Atmaca, 21 kilometrelik parkuru 1 saat 6 dakika 39 saniyede koşarak birinci oldu. Atletizm branşında üstün başarılara imza atan Büyükşehir Kağıtspor, bu sonuçla Alanya`da da adından övgüyle söz ettirmeyi başardı.

“MEYVELERİ TOPLUYORUZ”
Alanya`da yapılan yarışlar sonrasında sporcuları Satılmış Atmaca`nın almış olduğu başarılı sonuçtan dolayı son derce mutlu olduklarını ifade eden Büyükşehir Kağıtspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir ise şu açıklamayı yaptı: “Atletizm branşı sporların anası. Bizde bu ana branşa isabetli bir yatırım yaptık. Meyvesini yemeye de başladık. Alanya`da Kocaeli adının duyulması hem ilimiz hem de kulübümüz açısından mutluluk verici. Atletizm sporuna yaptığımız yatırımla doğru bir iş gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyoruz.”

Bizi;
sosyal medyada takip edin!