Alabalık Tesisleri´ne parke yol

Maşukiye´ye gidenler artık çamurlu yollarda yürümeyecek

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli`nin iç turizmde büyük ilgi gören bölgelerinden biri olan Maşukiye Alabalık Tesisleri`nin önemli bir eksikliğini giderdi. Tesislere giden yaklaşık 1 km uzunluğundaki ana yol parke ile kaplandı.

ÇAMUR DERDİ TARİH OLDU
Sadece Kocaelililerin değil İstanbul ve Adapazarı`ndan da çok sayıda insanın 4 mevsim gezip dinlendiği, ailece enfes balık çeşitlerini tattığı Maşukiye Alabalık Tesisleri, ana yolunun stabilize olması nedeniyle özellikle bahar ve kış aylarında büyük sıkıntı çekiyordu. Bu sorunu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, ihalesi ekim ayında yapılan çalışmayı birkaç gün içinde tamamlayacak. Böylece çamur derdi tarihe karışacak.

İLGİ ARTACAK
Alabalık tesislerinin yollarını pırıl pırıl yapan çalışma için yaklaşık 10 bin metrekare parke kullanılırken, bölge esnafı çalışmalardan hayli memnun kaldı. Yol sorunu nedeniyle önceki yıllar sadece yaz aylarında müşteri ağırladıklarını ifade eden tesis sahipleri, Kartepe Green Park Otel`in açılması ve yolların parkeyle kaplanmasının müşteri yoğunluğunu artıracağını kaydetti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!