Akdeniz sahilleri değil Kocaeli plajları

Akdeniz sahillerini aratmayacak güzellikteki Kocaeli’nin halk plajlarında Belde A.Ş. hizmet vermeye hazır. Bu yıl ilk kez çadır ve karavan yeri de kiralanacak

Akdeniz sahilleri değil Kocaeli plajları

Kocaeli’nin halk plajları, dünyanın en güzel plajlarını aratmıyor. Akdeniz sahillerinde görülebilecek ender güzellikteki plajlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eli değince cazibe merkezi haline geldi. Yazın 1 milyondan fazla turisti ağırlayan sahillerde, Kocaeli halkı da gönül rahatlığıyla denizin tadını çıkarıyor. Bu yıl Kandıra, Karamürsel ve Darıca’daki halk plajlarında hizmet verecek olan Belde A.Ş., tüm hazırlıklarını tamamladı. Belde A.Ş. tarafından bu yaz ilk kez Kandıra’daki iki farklı noktada çadır ve karavan yeri hizmeti verilecek. 

MAVİ BAYRAKLI 4 HALK PLAJI
Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi ve Kandıra sahillerinde yer alan halk plajlarını elden geçirirken, kente yeni plajlar da kazandırdı. Halen İzmit Körfezi’nde 1, Kandıra’da 3 Mavi Bayraklı plajımız mevcut. Karamürsel Altınkemer, Kerpe, Cebeci ve Bağırganlı halk plajlarında temiz denizin simgesi olan Mavi Bayraklar dalgalanıyor. Kadınlarımız için Darıca ve Kandıra’da özel plajlarımız var. 

BELDE A.Ş. HİZMETE HAZIR
Ramazan Bayramı’yla birlikte hız kazanacak olan deniz mevsimi için Kandıra, Darıca ve Karamürsel’deki plajların işletmesini üstlenen Büyükşehir’e bağlı Belde A.Ş. gerekli tüm tedbirleri aldı. Plajları süsleyen binlerce şemsiye ve şezlonglar serildi, tatilcileri bekliyor. Belde A.Ş. bu yaz Kandıra’daki Kerpe, Kefken, Kumcağız, Bağırganlı, Cebeci, Kovanağzı halk plajlarında 55, Darıca Bayramoğlu halk plajında 4, Karamürsel Altınkemer halk plajında 3 personelle hizmet verecek. Ayrıca bu yıl sadece bayanlara özel olarak hizmete giren Darıca Bayramoğlu’ndaki Diriliş-3 Hüma Hatun Gençlik Kampı’ndaki bayanlar plajında 4 bayan personel görev yapacak.

ŞEZLONG VE ŞEMSİYE FİYATLARI DEĞİŞMEDİ
Belde A.Ş.’nin işlettiği plajlarda fiyat artışına gidilmedi, yine geçen yılki fiyatlar geçerli olacak. Kandıra’da yer alan halk plajındaki otoparklarda araçlardan günlük 10 TL alınacak. Tuvalet ücretinin 1 TL olacağı plajlarda şezlong ve şemsiyelerde ürün başına günlük 10 TL alınacak. Ayrıca takım olarak(1 şemsiye+2 şezlong) kiralanırsa günlük 20 TL alınacak. 

ÇADIR VE KARAVAN PARKI
Belde A.Ş. bu yıl ayrıca farklı bir hizmete imza atıyor. Kandıra Kefken’deki çadır kampında vatandaşlara konaklama imkanı sağlanacak. Vatandaşların kendi çadırlarıyla gelebileceği bu alanda isteyenlere çadır da verilecek. Kandıra Cebeci’deki çadır ve karavan kampında ise vatandaşlar, kendi getirecekleri çadırları ve karavanlarıyla konaklama yapabilecek. 

KİRALAMA ÜCRETLERİ
Kandıra Kefken’deki çadır alanında çadır yeri kiralama ücreti günlük 30 TL olarak belirlendi. Eğer çadırla birlikte kiralanacaksa günlük 50 TL alınacak. Cebeci’deki çadır ve karavan alanında ise çadır yeri kiralama ücreti günlük 30 TL, karavan yeri kiralama yeri günlük 40 TL olacak.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!