Akçakoca Kültür Merkezi´ndeki dükkanlar kapış kapış gitti

Kandıra Akçakoca Kültür Merkezi`ndeki 8 adet işletmeyi kiraya çıkaran Büyükşehir`in ihalesine Kandıra esnafı büyük ilgi gösterdi. 8 adet dükkanın 7`si kiracı buldu.

Kandıra Akçakoca Kültür Merkezi´ndeki 8 adet işletmeyi kiraya çıkaran Büyükşehir´in ihalesine Kandıra esnafı büyük ilgi gösterdi. 8 adet dükkanın 7´si kiracı buldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayında açılışını gerçekleştirdiği Kandıra Akçakoca Kültür Merkezi´nin zemin katında faaliyet gösterecek olan 8 adet işyeri ile 1 adet bay bayan wc´yi kiraya çıkardı. Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki gün gerçekleştirilen kiralama ihalesine Kandıra esnafının ilgisi büyük oldu.  Muhammen bedelleri 170 ile 640 YTL arasında değişen dükkanların hemen hemen hepsine birden fazla teklif yapıldı. Büyükşehir Belediyesi kiraya çıkardığı 8 adet dükkandan 7´sine kiracı bulurken, 10 numaralı dükkana yapılan teklif emsal dükkanların kira bedelinin altında kalması nedeniyle komisyon tarafından reddedildi.

TEKLİF ALMAYANLAR İÇİN YENİ TARİH 22 HAZİRAN
İhalede bay bayan wc´lerine ise teklif gelmedi. Büyükşehir kiralanamayan söz konusu dükkan ve wc için 22 Haziran Perşembe günü yeniden ihaleye çıkacak. Bu arada kiralanan dükkanlar kuaför, berber, eczane, elektronik saat ve telefon satışı, giyim çeyiz mağazası, çiçek bijuteri, şarküteri ile hediyelik eşya satış mağazası olarak hizmet verecek.

EN YÜKSEK TEKLİF ECZANEYE

Bu arada kiralama ihalesinde en yüksek teklif Eczane olarak hizmet verecek olan ve birleştirilerek tek dükkan şeklinde kiraya çıkartılan 1-2 nolu dükkana yapıldı. 6 adet teklifin geldiği söz konusu dükkanı 4 bin 60 YTL ile Necibe Semra Taşdemir kiraladı. 1-2 nolu dükkanlar gibi 5-6 nolu dükkanlar da yine birleştirilerek kiraya çıkarıldı. Bu işletme de 2 bin 500 YTL´ye kiracı buldu.

İşletmeler içindeki en düşük teklif ise iki teklifin yapıldığı ve çiçekçi olarak faaliyet gösterecek olan 8  numaralı dükkana yapıldı. Dükkan 220 YTL´ye Mustafa Doğru´ya kiralandı.

İhale sonucu kiraya verilen dükkanlar ve yeni kiracıları ise şöyle:

1-2 nolu dükkan

Necibe Semra Taşdemir

4 bin 60 YTL

3 nolu dükkan

Hüseyin Ergül

350 YTL

4 nolu dükkan

Yusuf Meşe

380 YTL

5-6 nolu dükkan

İsmail Genç

2 bin 500 YTL

7 nolu dükkan

Emine Turhan

Bin 170 YTL

8 nolu dükkan

Mustafa Doğru

220 YTL

9 nolu dükkan

Kamer Polat

Bin 250 YTL  

10 nolu dükkan

(Muhammen bedeli 170 YTL olan bu dükkana  kaldığından dükkan 22 haziran tarihinde verilen teklif muhammen bedelin altında yeniden ihaleye çıkarılacak.)

WC

Teklif yapılmadı. (22 Haziran tarihinde yeniden ihaleye çıkarılacak.)    

Bizi;
sosyal medyada takip edin!