Ahmet Taşgetiren geldi, Halk Eğitim Salonu doldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine 7 kasım pazar akşamı Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Taşgetiren katıldı.

ALLAH`IN BİZİMLE OLDUĞUNU İDRAK EDELİM

Halk Eğitim Merkezi`nde gerçekleşen konferansın konusu “Amentü Hassasiyeti” oldu.Yaklaşık bir buçuk saat süren konferans Kocaelililer`den yoğun ilgi gördü, büyük bir dikkatle dinlendi. Özellikle Ramazan ayının Müslümanlar olarak çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Taşgetiren, “Ramazan ayında bol bol ibadet edelim. Ramazan ayı bitiminde bambaşka bir insan olarak huzurlu bir bayram yapalım. Bir ayette ‘Dua edin duanızı cevaplandırayım` diyor. Bizler Rabbimize ellerimizi açalım, Rabbimiz dualarımız mutlaka kabul edecektir. İslam kıvamı Allah`ı görüyormuş gibi yaşamak, kulluk etmektir. Her ne kadar biz onu görmüyorsak da o bizi görüyor. Allah`ın bizimle olduğunu idrak etmek gerekiyor” yorumunu yaptı.

 
SOYDABAŞ`TAN SAAT KULESİ MAKETİ VE PİŞMANİYE

Programın sonunda kürsüye çıkan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Taşgetiren`e yapmış olduğu konuşmalardan dolayı teşekkür ederek, İzmit`in sembolü olan saat kulesi maketi ile birlikte, İzmit`in simgesi olan pişmaniye hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!