Adnan Bilgiç, Büyükşehir`de “genel koordinatör”

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Bilgiç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nde başkan danışmanı olarak göreve başladı.

Çalışmalarını “genel koordinatör” sıfatıyla yürütecek olan Bilgiç, mühendislik, mimarlık, planlama ve yapım projelerini yönetecek, başkanın temsilcisi olarak görüş belirtecek.

ADNAN BİLGİÇ KİMDİR?
1952 Ankara doğumlu olan Adnan Bilgiç, 1978 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi`nden mezun oldu. Ülkemizin önde gelen firmalarında çeşitli görevlerde bulunan Bilgiç, Bursa Hafif Raylı Sistem, Ankara Metrosu ve Ankaray, Ankara Doğalgaz Dönüşüm Projesi, Çayırhan Termik Santrali gibi önemli projelerin gerçekleştirilmesine katkı sağladı.

İLİMİZDE DE ÇALIŞTI
Adnan Bilgiç, 1993-1995 yılları arasında ilimizde de görev yaptı. Güriş Holding`e bağlı olarak İzmit Evsel ve Endüstriyel Su Temin Projesi için çalışan Bilgiç, 1995-2004 Temmuz arasında Güriş İnşaat ve Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı, Eylül 2004-Şubat 2005 arasında da DOĞUŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Bilgiç, iyi derecede İngilizce biliyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!