Acısu Sosyal Tesisi tam gaz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe ve beldelere kültür merkezleri yapımını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Değirmendere´ye de bir kültür merkezi inşa etmeye başlayacak olan Büyükşehir, Acısu´ya ise sosyal tesis yapıyor.

İLK KATI TAMAM
Kartepe yolu güzergahında bulunan ve zemin artı 1 kat üzerinden yapılan tesiste, dükkanların bulunduğu bölümün kaba inşaat tamamlandı. Yaklaşık 850 metrekarelik bir alan üzerinde yükselen tesisin zemin katında, 4 adet dükkanla birlikte, 500 metrekarelik çok amaçlı salon, bürolar, teknik oda, depo ve WC´ler bulunacak. Birinci katta ise 50 metrekarelik 2 adet eğitim salonu ve bürolar bulunacak. Çatı ise sandviç panel çatı ile kaplanacak.

KASIM AYINDA BİTECEK
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanan sosyal tesiste, bölge halkının sosyal etkinliklerini rahat bir şekilde gerçekleştirebileceğini ifade etti. Acısu beldesi ile birlikte Suadiye ve Maşukiye bölgesine de hizmet verecek olan sosyal tesis sayesinde, vatandaşlar cemiyetlerini yapmak için artık başka ilçe ve beldelere gitmek zorunda kalmayacak.