Açık havada masa tenisi turnuvası

Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar alanında düzenlenen masa tenisi turnuvası büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında yer alan masa tenisi şampiyonası Kocaeli Fuarında yapıldı. Turnuvanın şampiyonluğuna Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ulaştı.

ÇEŞİTLİ İLLERDEN 90 SPORCU KATILDI
Büyükşehir belediyesi etkinlikleri arasında yer alan açık hava masa tenisi şampiyonası büyük ilgi gördü. İlimizin yanı sıra, İstanbul, Adapazarı ve Yalova illerinden yaklaşık 90 sporcu katıldı. Lisanslı ve lisanssız sporcuların katılımıyla gerçekleşen turnuva sonrasında, takımlarda 1. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi, 2. Gama Mühendislik Yalova, 3. Hürriyet Lisesi oldu. Genç kızlarda Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı sporcusu Beyza Kılıç 1. olurken, Ayşen Çeliken ikinci, Hande Duran 3. oldu. Genç erkeklerde ise, 1. Furkan Nalıncıoğlu olurken, Hüseyin Bayındır ikinci, Mert Sağ adlı sporcuda 3. olmayı başardı.

ORGANİZASYON TAM NOT ALDI
Büyükşehir Kağıtspor Masa Tenisi antrenörü Murat Kırbaç tarafından yapılan organizasyon, masa tenisi sporunu sevenler tarafından tam not alırken, ilimizde de ilk kez açık havada masa tenisi turnuvası yapılmış oldu.  Turnuva sonrasında dereceye giren sporculara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kupa ve madalyalar verildi. Takım halinde 1. olan Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet altını, 2. olan Gama Mühendislik yarım altın, 3. olan Hürriyet Lisesi ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!