“Acı reçeteyi uygulayacağız”

Başkan Karaosmanoğlu, Çukurbağ sakinlerine alt yapı konusundaki çalışmaların zorunlu olduğunu anlattı

İSU Genel Müdürlüğü, İnönü ve Turan Güneş Caddesinde gerçekleştireceği alt yapı çalışmalarıyla ilgili olarak bölge halkını bilgilendirmeye devam ediyor. Daha önce Cedit sakinlerine yönelik bir toplantı düzenleyen İSU, benzer bir toplantıyı bu kez Çukurbağ Mahallesinde gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sıkıntıları en aza indirmek için burada alt yapıyı tamamlamak zorundayız” dedi.

ÇINARLI CAMİİ BAHÇESİNDE
Baç mevkiinde bulunan Urgancı Ahmet Çelebi ya da bilinen adıyla Çınarlı Camiinin bahçesinde düzenlenen toplantıya, Başkan Karaosmanoğlu´nun yanı sıra, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, çevre mahalle muhtarları, esnaflar ve mahalle sakinleri katıldı. Toplantıda ilk sözü alan Çukurbağ Mahalle Muhtarı Mustafa Demirtaş mahallenin sorunlarını dile getirdi, muhtarlık binasının yapılması talebinde bulundu.

“YÜZYILLARIN HESABINI YAPIYORUZ”
İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ise İnönü ve Turan Güneş Caddesindeki alt yapı çalışmalarının 20 Temmuz´da başlayıp 20 Ağustos´ta tamamlanacağını belirtti. Bayram, her iki caddede toplam 3 bin 774 metre uzunluğunda içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı inşa edileceğini belirterek, “İSU olarak gelecek yüzyılların hesabını yapıyoruz. Yıllardır ihmal edilen alt yapı nedeniyle sıkıntı çekiyorsunuz. Bunun bilincindeyiz. Sizlerden sabır ve anlayış bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“İNÖNÜ CADDESİ ÖNEMLİ”
Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice alt yapıya gereken önemin bu dönemde verildiğini belirtirken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da alt yapının sıkıntılı bir iş olduğunu ifade etti. “Büyükşehir olarak bu konudaki eksikliği ortadan kaldırmak için acı reçeteyi uygulamak zorundayız” diyen Karaosmanoğlu, “Acı reçete İnönü Caddesi´ne girmektir. Sıkıntıları en aza indirmek için burada alt yapıyı tamamlamak zorundayız. Bu nedenle esnafı ve mahalle halkımızı bilgilendiriyoruz. Bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.

“HER YERDE YATIRIMIMIZ VAR”
Kocaeli´nin yüzünün artık gülmeye başladığını belirten Karaosmanoğlu, “Kocaeli´nin her yeri adeta bir şantiyeye döndü. Her ilçe, belde ve köyde yatırımımız var. 3-5 yıl sonra Kocaeli, İtalya´nın İngiltere´nin Almanya´nın şehirlerinden çok daha modern ve güzel olacak. Bu bizim namus sözümüz. Bunları hep birlikte yapacağız. Yolumuz uzun ve ince. Bu nedenle motivasyon ve moral çok önemli. İşimizi kaliteli ve dürüst yapacağız” değerlendirmesini yaptı.
Bilgilendirme toplantısına katılan esnaflar ve mahalle sakinleri  ise kendilerine verilen bilgilerden dolayı teşekkür ederek, Çınarlı Camii´nin hemen yanından üst bölgelere ulaşımı sağlayan Musa Kazım Caddesindeki trafik probleminin de çözülmesini istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!