Abone sayısı 30 bine yaklaştı

İZGAZ´ın düzenlediği taksitli doğalgaz abonelik kampanyasında

Yetki alanı içinde doğalgazsız ilçe, belde ve köy bırakmamak için bu yıl 40 trilyonluk yatırım çalışması yapan İZGAZ`ın doğalgaz kampanyasına ilgi her geçen gün büyüyor. 16 Mayıs tarihinde “Herkese Doğalgaz” sloganıyla start alan, okulların kapanmasından sonra ise hayli yoğunlaşan kampanyaya bugüne kadar başvurarak abone olanların sayısı 30 bine yaklaştı.

16 AĞUSTOS`TA SON
İlgiden hayli memnun olan İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, kampanyanın son günlerine yaklaştıkça yoğunluğun arttığına dikkat çekti. Vatandaşları abone olmak için son günü beklememeleri konusunda uyaran Erdoğan, “Kampanyamız 16 Ağustos tarihinde sona erecek. Kampanyanın son günlerinde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, abone merkezlerimizde kuyruklar oluşturacak. Bu nedenle vatandaşların son günü beklemeden şimdiden abone olmalarında fayda var” dedi. Erdoğan, kampanya sonuna doğru yığılma olmaması için şehrin bir çok yerine afiş asarak kampanya bitiş tarihini vatandaşlara hatırlattıklarını da kaydetti.

9 EŞİT TAKSİTLE
Taksitli doğalgaz kampanyasında 360 YTL`ye yapılan abonelik işlemini vatandaşlar kartsız 6, kredi kartıyla ise 9 eşit taksitte ödeyebiliyor.
Öte yandan İZGAZ mobil ekipleri, ilçe ilçe belde belde gezerek abone olmak isteyen vatandaşların ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!