650 SEKA`lı işçi Büyükşehir`de yarın işbaşı yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne devrolan SEKA`lı işçiler yarın itibariyle Büyükşehir Belediyesi ve yan kuruluşlarında işbaşı yapacak.

200 KİŞİ İSU`YA

Büyükşehir Belediyesi`ne geçiş işlemi yaptıran 650 SEKA`lı işçiden 200`nün İSU bünyesinde istihdam ettirileceği belirtildi. Bu arada 118 SEKA`lı işçi ise 15 Mayıs itibariyle Büyükşehir Belediyesi`nde işbaşı yapmıştı.

TİTİZ ÇALIŞMA

Belediyeye geçiş ve mülakat işlemlerinin tamamlanmasının ardından titiz bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Personel Eğitim Daire Başkanlığı söz konusu işçilerin bilgi ve birikimleri çerçevesinde bir istihdam çalışması gerçekleştirdi. Bu çerçevede 200 işçinin İSU`da görev yapması kararlaştırılırken kalan diğer 450 işçi de Büyükşehir Belediyesi birimlerinde vasıflarına göre görevlendirilecek.