60 günde 40 bin ton asfalt

Büyükşehir, Derince´de 35 cadde ve sokağı asfaltlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Derince`deki üst yapı atağı sürüyor. Başta doğalgaz olmak üzere ilçenin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları ile daha da bozulan yollar, bir iki ay içinde tamamen asfaltlanacak. İnsanlar çamur, araçlar da hasar derdinden kurtulacak.

 

7 YERDE TAMAM
Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, 35 cadde ve sokakta gerçekleştirilecek çalışmalara startı Yavuz Sultan Mahallesi`nden vermişti. Şu ana kadar 7 cadde ve sokağı asfaltlayan ekiplerin önünde 28 bölge daha var.

   

İKİ AYDA BİTECEK
Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri çalışmalar kapsamında toplam 40 bin ton asfalt serileceğini, havaların iyi gitmesi halinde iki ay içinde işin tamamlanacağını söyledi. 35 cadde ve sokakta yürütülecek çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi`ne 1.9 trilyona mal olacak.

 

Asfalt yapılan yerler: Barbaros Caddesi, Canan Sokak, Körfez Caddesi, Marmara Caddesi, Toydemir Sokak, Mehtap Sokak, Turgut Reis Sokak.

Asfalt yapılacak yerler: Çenedere Caddesi, Serdar Sokak, Öğretmenler Caddesi, Çınar Sokak, Engin Caddesi, Fatih Caddesi, Karakaş Sokak, Hayat Caddesi, Arslan Sokak, Berat Sokak, Önder Caddesi, 8. Sokak, Bulut Sokak, Liman Yolu, Gazi Mustafa Kemal Caddesi, Necati Deniz Sokak, Belde Sokak, Şirin Sokak, Cengiz Topel Caddesi, Akbaş Sokak, Yunus Emre Caddesi, Dilek Sokak, Bilge Sokak, Barış Kent`in güneyi, Liman Yolu, Tolga Sokak, Çavdar Caddesi, Turan Sokak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!